Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се погодив и тија два странца све освен финале ке биде неуспех. Реално не гледам посилну екипу од нас освен Мзт
Автоматски споено мислење:

Много сам изненаден од Кожув и Маџари али посебно од Маџари много амбициозно гу најависва сезону а ништо тим не склописва македонски играчи освен Хот друго ништо немав Димчевски си отиде Лукановски одлете за Америку како планирав да играв АБА2 ја стварно не знам.

Нека одступив за нас аба 2 место, немав ни странци још у екипу а не па наши

Ако се погодив и тија два странца све освен финале ке биде неуспех. Реално не гледам посилну екипу од нас освен Мзт

Много сам изненаден од Кожув и Маџари али посебно од Маџари много амбициозно гу најависва сезону а ништо тим не склописва македонски играчи освен Хот друго ништо немав Димчевски си отиде Лукановски одлете за Америку како планирав да играв АБА2 ја стварно не знам.
Работнички делуе дека има добар тим, гледам и Рикиќ останаја.
Овија Соколи су ми интересна екипа ,ќе видимо не верују дека Србиновски е отишја за да се бори за опстанак

Работнички делуе дека има добар тим, гледам и Рикиќ останаја.
Овија Соколи су ми интересна екипа ,ќе видимо не верују дека Србиновски е отишја за да се бори за опстанак
И мене ме плаши Работнички али све ке завизи од наши странци. А Соколи е како да га Куманово у 2013г Курчо Димчевски Караколев хахаха викав дека и Мачки ке потпишаја за њима ептен су стара екипа не верују дека ке направив нешто повише од опстанак.

Днска ке потпише нов играч црнац

Последно уредено:
И мене ме плаши Работнички али све ке завизи од наши странци. А Соколи е како да га Куманово у 2013г Курчо Димчевски Караколев хахаха викав дека и Мачки ке потпишаја за њима ептен су стара екипа не верују дека ке направив нешто повише од опстанак.

Да гледам има некоја најава на профил

Ke ga ozvaniciv li dnska

ETHAN WRIGHT такој слушна дека се вика
Ja sg trazi ne mi iskaca iskaca mi bekoj centar belac a ovj kako sto gledam plej e

Ke ga ozvaniciv li dnska

Ja sg trazi ne mi iskaca iskaca mi bekoj centar belac a ovj kako sto gledam plej e
Мене ми искача некој белац плеј лани играја у енглеску

Излажале ме за име хахахха

Последно уредено:
Мене ми искача некој белац плеј лани играја у енглеску

Излажале ме за име хахахха
Mene kako arci gudvin da mi se slusa na video hahahahahahahahahahahahahah

Vazno mi ga dovedesmo e sg samo da se pogodi

IMG_0971.jpeg

Mene kako arci gudvin da mi se slusa na video hahahahahahahahahahahahahah

Vazno mi ga dovedesmo e sg samo da se pogodi

IMG_0971.jpeg
EVEEEEE GAAAAA

У Мексико имаја добри бројке, сга не знам колко е јака лига тај .
Делуе јак на улази ок шут па ќе видимо време ќе покаже како ќе се уклопи.

У Мексико имаја добри бројке, сга не знам колко е јака лига тај .
Делуе јак на улази ок шут па ќе видимо време ќе покаже како ќе се уклопи.
Od istu ligu i Sokoli ga dovedesva njinoga amerikanca samo sto njin igraja u ekipu sto zavrsila na 3to mesto a ovj nas ekipa mu bila megju zadnji u ligu

Топ е овој појачање, гледа му highlights

Може још некој јак-снажан под кош некој црња четворку или петку да најдев... И може да се крчка прво место

Може још некој јак-снажан под кош некој црња четворку или петку да најдев... И може да се крчка прво место
Док не га видимо у живо ништо не може да зборимо и Brian Oliver на highlights не промашуеше тројку па кд дојде у Куманово обруч не можеше да погоди.

Некој црнац центар како Пелистер што имасва прошлу сезону, куца, брз и ок шут…

Стајиќ, камерун, стевановиќ, митевски, ѓуроски, крстевски, ренато и тој дете од маџари.
Сг за сг 7,8 играча у ротацију

Back
На врв Bottom