Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Брат, земи испи некој дијазепам, кој ќе те трпи цела сезона како трубиш за Балеба.

@dantemkd Позз брату :D
Сигурно ќе сум тука цела сезона нема да ќутам две до три години. :gjavol:

Маину сам си се урива. Тоа лежерност и куроболие при пресинг никој не му го оставил. Лани имаше моменти Бруно трча се мува по играчи, му вика на овој, тој го гледа како теле.
Ваа ќе му е престапна сезона мислам, ако не го надмине тоа, нека го пакуват слободно

Балеба ќе е 70 мил или повеќе како што читам шпекулации.
Баш убаво не обрусија.

Се потврди тоа што се пишуваше на почетокот 35-45-65м за средината.
Од тоа што го следам цело лето од Романо мислам дека ни тој ни другите пореспектабилни трансфер новинари не беа ни блиску до тоа што го правиме на трансфер пазарот ова лето што мислам дека е добра работа.

Нека не изненадат сега и со Хол вака од нигде никаде и да биде трансфер летово задоволително, па да оставиме Керик да ги спои работите како што треба.

@dantemkd како Голбриџ на македонски ми си :icon_lol: треба да те пуштиме на подкаст кај него :icon_lol::icon_lol:

Хол не доаѓа 100% летово, после овој трансфер.
Автоматски споено мислење:

Се потврди тоа што се пишуваше на почетокот 35-45-65м за средината.
Од тоа што го следам цело лето од Романо мислам дека ни тој ни другите пореспектабилни трансфер новинари не беа ни блиску до тоа што го правиме на трансфер пазарот ова лето што мислам дека е добра работа.

Нека не изненадат сега и со Хол вака од нигде никаде и да биде трансфер летово задоволително, па да оставиме Керик да ги спои работите како што треба.

@dantemkd како Голбриџ на македонски ми си :icon_lol: треба да те пуштиме на подкаст кај него :icon_lol::icon_lol:
Да не се вреѓамо. :D

Последно уредено:
Тоа е тоа marquee signing :tapp: . Пратете сега в сабота со Хул како ќе не треснат од земја уште од старт со најглупиот термин 13:30, па ќе се вадат на "тешки нозе", прва утакмица бла бла..

Тоа несакам ни да помислам, реално се освен 6 бода од Hull и Ipswich ќе биде знак дека сезоната ќе ни биде катастрофа. Хул не знаат ни они како стигнаа до премиер лига, а Ipswich на првата утакмица дома да не го победиш е резил, мора да победат.

Добар мислам ќе биде Baleba во тимов, ајде уште лев бек и некој bargain на deadline day и ќе бидеме добри.

Знаев оти ке тргнат по Балеба , кога нема или има ама не им се плаќа Балеба останува единствена опција за таа позиција. јбг, 6.5/10 од мене и тоа е многу, со Хол ако го земат може 7.5/10..

Идеално би било ама нели си правиме бајрам на мозокот, Фернандеш, Тонали, Хол, Воткинс , плус продажба на Раши, Зиркзе, Дало,Шо. Но тоа е .

Инди вика дека ќе запнеме и по Хол. Да видиме. :D
За овој сите си мислиме дека е акаунт за курташак да си игра, а всушност и лани за Шешко па за Балеба и годинава излегува со инфо ден-два пред сите други.

Нешто ќе се деси, чим одбраа ДМ, знаат и кој е ЛБ и која цена.
Да не ги подберев ја вчера на кајгана форум, ништо немаше да земат хахахах

Back
На врв Bottom