- Член од
- 2 ноември 2022
- Мислења
- 213
- Поени од реакции
- 495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imalo rivalstvo no pak se mesaleБеше јак. Имаше ривалство. Комити, колку што знам идеа на Работнички тоа време.
Google translate?
Застава њина стои у Србију тај што се закачуе не гу донасав овде . Не верују ни дека толко идев често него намерно гу закачуев да боде у очи.Не знам колку се веродостојни информациите дека јадрото на КУЦЗ престојува/живее во Бг и во Куманово немаат никакво дејство освен што ги има во тој еден блок кај шо имат графити и во главно одат само на утакмици
Не знам што е очекуваја чим носи Лојал фанс маицу ваљда запознаен е особено на место сс голему фреквенцију.
Застава њина стои у Србију тај што се закачуе не гу донасав овде . Не верују ни дека толко идев често него намерно гу закачуев да боде у очи.
90% 1 у годину отидев на утакмицу а голем дел Белград само на мапс су га виделе.
Автоматски споено мислење:
Не знам што е очекуваја чим носи Лојал фанс маицу ваљда запознаен е особено на место сс голему фреквенцију.
На Вардар да, на кошарка не.Imalo rivalstvo no pak se mesale
Јас лично ништо не разбрав
Не си разбраја ништо.Прегледај го приврзокот 485317
Следен пат гледајте погодете го дизајнот
Ajde burek cair da ja poddrzime slogaПрегледај го приврзокот 485237
Aјдеее за арно за убавоо нека е

Кога ќе видиш најдобро ќе беше нашиве да не ја играат таа лига или да пуштат послаби тимови.Каде играат во Европа и патувања скоро секоја недела па и во проектот балканска лига влегоа.Битолчаниве се утепаа од јадење гомна овде на форумов кога Комити викаат ракометот не им е приоритетен спорт, и дека секогаш било каде ќе го пратат фудбалскиот клуб, за денес да извадат соопштение, дека РЕГИОНАЛНАТА ЛИГА не им е приоритетна и нема да присуствуваат таму. Двојните стандарди пуштени на најјако, според нив не смееш да имаш приоритетен спорт и клуб, значи мора да се навива секаде, но затоа смееш да имаш приоритетна лига во ист спорт како ракометот.
Каква смешна група е MAK TIFO NO 1.
Тоа е друга тема на муабет за во РК Вардар темата. Тоа што сакам да кажам е дека според нивната логика, можеш да бираш приоритетни лиги каде што ќе се појавуваш во ИСТ спорт, ама спорт не смееш да бираш.Кога ќе видиш најдобро ќе беше нашиве да не ја играат таа лига или да пуштат послаби тимови.Каде играат во Европа и патувања скоро секоја недела па и во проектот балканска лига влегоа.