Kako bese na utakmicata so Vojvodina od regionalna decki so sezonskive? Uspeavte da vlezete ili ne ve pustija? Mene mi bese malce daleku pa ne otidov da probam. Znam deka sega ke me osudite deka ne sum dovolno Vardar kako vas, sto ne vozev 400 km da ja gledam utakmicava na domasen teren.
Do sega najinteresno e deka u Boris ke se igrale utakmicite ako Jane e zafatena. Boris ima sosem razlicna numeracija na sedista od Jane, sto znaci deka pak sme bez sediste a so sezonska. Ne znam sto veke ke se smisli da se opravdaat glupostive. Kazi zgresivme naprai nov koncept izvini se i odime natamu. Priznajte napravija kiks so sezonskive I neka potrpat kritika na forumov, nisto nema da im bide, ne sme tolku vlijatelni. Za toa dali jas sum vo pravo ili vie, otvorete videte kolku sezonski se prodadeni i ke vi stane jasno dali stvarno 100.000 se zainteresirani za utakmicite vo LS. Daj Boze jas da sum greska i da se prodadat poveke od sto ima sega, ama nesto zastana rabotava pa ima poveke storinja za prodavanje sezonski nego li sto se prodavaat. Edina igra e deka sezonskata ke ti ostane za vtora faza kako socuvano mesto od prva ako sakas da si kupis nova sezonska.
A drugite muabeti ovde se prodavanje magla i raspravii. Duri i na forum koj e smislen da se dade mislenje, ne smeelo da se pisuvalo tuku trebalo da se kuti. Vo sala ne smeelo da se doaga

So 1000 sezonski od 80 evra ke se plakale platite za ekipata za F4 kade igraat ekipi so 20-30 miljona evra budzet. Nie ke izvadime od sezonski 100.000 evra, od karti uste 200.000 evra. So tie pari nie ke go odrzavame klubot? Pokraj 40 sponzori cekal RK Vardar pari od nasite 1000 sezonski i 5000 karti?!
Ova za Alkaloid go znaes od iskustvo? Fala na ponuda so zdravje pecali si, barem si dobrodusen vikas i drugi zaedno da zemete nekoj denar. Se mi lici nekoj ke ti se ponudi za drustvo od ekipava na forumov, bas od ovie od tipot na Shic sto epten se udaraat u grudi a branat se zivo i aplaudiraat na se sto treba i ne treba
Za kraj edna anegdota od realnosta a ne svetot na bajkite, ideologii i demagogii.
100 clenovi na grupata mi prijdoa vo Keln na vtoriot F4 pred finaleto so muabet nemam karta bratce karta od klub nema. Klubot trebal togas da dade karti za f4 u Keln (nastan rasprodaden godina unapred). Za sve imaa, od pivo do kurvi I cela programa na sredstva, samo da se prekupi karta pred sala pari nemase. Na kraj pak golem broj vlegoa bez karti a tie sto bea tamu znaat i kako i koj gi vnese. Navika e toa, kako sto cel zivot cekaat da vlezat gaga na Vardar i da ne dadat denar, taka cekaa i pred lankses. Taka da razmislete sleden pat koga ke pisete deka vakvi ili takvi ne ni trebaat zosto taa e fan bazata.
A na tastatura site se predadeni ideolozi demagozi, iako veruvam deka del od vas se posteni momci sto isto platile karti za da vlezat makar so broeni pari.
Barem pola od toa sto se udirame vo gradi da bevme za Vardar ke bevme Real Madrid. Namalete dozivljaj i da bideme porealni, da ne licime tolku so bajkite na rivalite.