La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ептен се напињаш а 10 пати пиша ти е гајле. Не пишуваа скоро на форумов дека ЕСПНАргентина се најточни за нивни играчи бидејќи самите нивни агенти ги ликнуваат сите приказни?

Абе мераци само со Серлот ќе останете и кога ќе почне да протестира како што најавија пак ќе ми цитираш нешто и некој што јас никогаш го немам наведено.

Веќе видена приказна и од Гризман, Дембеле, Кутињо и Левандовски и многу други играчи.
Ќе излезе пак јавно, 2 текми ќе го свиркаат нема да заигра и ќе го продадете максимално што можете и после? Не те разбирам ексесивно што се палиш ако пише некој нешто за Алварез.
Уствари дрес имаш и омилен ти е, нема да имате после него никаква ѕвезда.

Имаме кладба и Стефанија како возрасен човек те замолувам ајде да го почекаме расплетот па да видиме кој ќе биде во право и да не пишуваме ништо на таа тема до тогаш може ли?
Не може, ќе си трпиш ремет тука

"Реметов" ти е константно прозивање ради Алварез и баш ќе биде смешно кога ќе видиме Here We Go.
Сите знаеме дека нема победа против тебе. Очигледно битно ти е мислењето на форумов што има 0 респект према тебе одкога си тука.

Стефка и кога не ти реплицира човек пак си тераш по старо затоа и ти дадов кладба во бришење профил и ти прифати. Продолжи со "реметот" додека го чекаме расплетот. Докажувај се кој е поголема будала дур спамаш 30 мислења повеќе како не си будала. Дефинитивно има смисол за сите што читаат нели?

Другиот не вреди сам се кара, после Светското тие бламови што ги дупна не вреди ни директно ни индиректно да се реплицира.
Му фали Даворче и нема со кој да се кара и да ги шири тие интелектуални бисери.

"Реметов" ти е константно прозивање ради Алварез и баш ќе биде смешно кога ќе видиме Here We Go.
Сите знаеме дека нема победа против тебе. Очигледно битно ти е мислењето на форумов што има 0 респект према тебе одкога си тука.

Стефка и кога не ти реплицира човек пак си тераш по старо затоа и ти дадов кладба во бришење профил и ти прифати. Продолжи со "реметот" додека го чекаме расплетот. Докажувај се кој е поголема будала дур спамаш 30 мислења повеќе како не си будала. Дефинитивно има смисол за сите што читаат нели?

Другиот не вреди сам се кара, после Светското тие бламови што ги дупна не вреди ни директно ни индиректно да се реплицира.
Му фали Даворче и нема со кој да се кара и да ги шири тие интелектуални бисери.
Па си го бараш со боринче, пишуваш неиздржани муабети на форумов и згора на тоа употребуваш лични навреди, и после цвичиш кај модератори да ме банираат кога ќе те цитирам.
Сум се контрела со секакви тука на форум сме имале и жустри конверзации ама ти си некст левел.

Дури ни од фан клуб не ти ги поддржуваат муабетите околу Алварез, едноставно помири се дека нема да заигра за Барселона додека е под договор со Атлетико и тоа е тоа.

Дали овој играч тебе ти личи дека за неколку дена ќе почни да протестира на тренинзи ?
3185.jpg3184.jpg

Овие слики нема да ги видиш на тие акаунти што го следиш да знајш

Дали ти при здрав разум мислиш дека нешто ќе се промени за две недели ?
Од клубот се одлучни дека по никоја цена нема да го продадат играчот, и самиот Алварез е свесен за тоа и ќе си одработи професионално додека е во клубот.
Од here we go единствено можиш да видиш јавно извинување од играчот кон навивачите и клубот.

Пак ти нема стоп. :pos:
Исти фан клуб сите исти сме тоа ти беше мислата, мора меѓусебно да си го дудламе? За екстра статус? :pos:
Секој има слобода што сака да пише факт е дека не си арна кога се пишува за братот и сегде пробуваш спротивното да го докажеш.

Од сите сценарија заклучи најдобро е да држиш играч што нејќе да игра за вас?
100 пати виден филмов мисли си дека ќе ќути и седи на циркузиве што му ги приредија. Се надеваш на тоа дека е мирен и ќе ќути. Добра сииии.
Иди кажи дека не сте селски клуб.
Арсенал и ПСЖ да ама Барса не. (y)

Пс. Сите новости окулу Хулиан ми беа од ЕспнАрг и испаднаа точни, нема потреба да се натегаме сега чекаме следново да се исполни а они најавија повторно изјава од играчот и протест а до тогаш ајде да почекаме да видиме што ќе биде. Уствари ти сакаш ремет така да продолжи.

Последно уредено:
Пак ти нема стоп. :pos:
Исти фан клуб сите исти сме тоа ти беше мислата, мора меѓусебно да си го дудламе? За екстра статус? :pos:
Секој има слобода што сака да пише факт е дека не си арна кога се пишува за братот и сегде пробуваш спротивното да го докажеш.

Од сите сценарија заклучи најдобро е да држиш играч што нејќе да игра за вас?
100 пати виден филмов мисли си дека ќе ќути и седи на циркузиве што му ги приредија. Се надеваш на тоа дека е мирен и ќе ќути. Добра сииии.
Иди кажи дека не сте селски клуб.
Арсенал и ПСЖ да ама Барса не. (y)

Пс. Сите новости окулу Хулиан ми беа од ЕспнАрг и испаднаа точни, нема потреба да се натегаме сега чекаме следново да се исполни а они најавија повторно изјава од играчот и протест а до тогаш ајде да почекаме да видиме што ќе биде. Уствари ти сакаш ремет така да продолжи.
Па тоа те прашувам кај гледаш протест од страна на играчот ? Ќе давал пак изјава, голем кур искрено, што ќе смени тоа во одлуката на клубот, едно големо НИШТО
Не ти беа вестите од еспн Аргентина од причина што истите ниедна вест немаат споделено околу играчот.

Како сме ние селски клуб објасни жити се, играчот има договор од седум години и клаузула која сам ја потпиша.
Преговарате со играчот зад клубот, отпосле испраќате понуда од 100 милиони на пет рати која беше сместа одбиена и ние сме селски клуб ?
Ајде утре нека им текне на Атлетико еј слушај, ние не сакаме повеќе да те плаќаме како досега, си најдовме нов напаѓач и него ќе му ја даваме платата ? Така иди некако муабетот оти не можи на еден играч по две сезони да му текни да си бега и тоа по цена ни приближно која ја бараат од клубот.
Еве Че најубаво во прости реченици ти објасни погоре ама не сакаш да разбереш, цел форум истото ти го пишува и ти пак басни објаснуваш и паѓаш на фејк вести

Сите трансфери се на рати Стефанија дури и вашите престани со сила да трескаш.
Не си интересна.
Барај утеха, да беше друг клуб/играч друго ќе верглаше овде. Најголем борец за човекови права ќе беше за пусти лајк.

Дали има фан што го сака да остане или само кампања му праат за да биде најомразен Аргентинец во Шпанија после Меси.
И тебе ти појаснуваат тука 100 члена па никогаш не ти дошло памет.

Премногу циркузи направивте и кога тогаш ќе ве стигне. Дали 120-130 дали 150 јасни се овие игри веќе. Запрашај се само на што личи ова од така наречен гигант.

Неможе играч да биде продаден во Арсенал или ПСЖ ако нејќе он како не сваќаш. Ако не му даваат тоа он има секое право да си трчка како Рашфорд.
Уште толку ќе тонете во беда.
Значи ќе те продадеме ама никако каде што ти највеќе сакаш. Кажи ми дека сте селски клуб без да ми кажеш дека сте селски клуб.

Не ти е битно клубот дали ќе ти пропадне, битно ти е овде да се вратиш и да речеш во право бев. Класика жена.:coffee:

Сите трансфери се на рати Стефанија дури и вашите престани со сила да трескаш.
Не си интересна.
Барај утеха, да беше друг клуб/играч друго ќе верглаше овде. Најголем борец за човекови права ќе беше за пусти лајк.

Дали има фан што го сака да остане или само кампања му праат за да биде најомразен Аргентинец во Шпанија после Меси.
И тебе ти појаснуваат тука 100 члена па никогаш не ти дошло памет.

Премногу циркузи направивте и кога тогаш ќе ве стигне. Дали 120-130 дали 150 јасни се овие игри веќе. Запрашај се само на што личи ова од така наречен гигант.

Неможе играч да биде продаден во Арсенал или ПСЖ ако нејќе он како не сваќаш. Ако не му даваат тоа он има секое право да си трчка како Рашфорд.
Уште толку ќе тонете во беда.
Значи ќе те продадеме ама никако каде што ти највеќе сакаш. Кажи ми дека сте селски клуб без да ми кажеш дека сте селски клуб.

Не ти е битно клубот дали ќе ти пропадне, битно ти е овде да се вратиш и да речеш во право бев. Класика жена.:coffee:
Да оти исто е во Арсенал и во Барселона, да ојачаш директен ривал во лигата за ич пари, во време кога еден факинг Тонали околу 100 милиони е продаден, да не зборам за рандом ѓупци кои се вртат деновиве на пазарот. А и никаде не се спомна дека во Арсенал ќе го пуштат за испод цена туку од старт кажаа дека едноставно играчот не е на продажба.

Прекрасно отварање на Ла Лига, Алавес-Гетафе. Подобро да не почнеше воопшто лигата.

Зашо бе , баш јако мочање испадна на најдосадниот тим во универзумот. Мариано Диаз бившиот реаловец 2 асистенции и гол. Дури публикава ме изненади , јако скокање на трибини.

Змејот кога ви викаше дека Мариано Диаз е во топ 3 напаѓачи во светот, вие не...

Sto e so ligava be, par timovi rekle aaaaaajt, pocinjame nie sto ve ebam, vas ke ve cekam. Vidi gi Rajo, u tek na nedela pak igraat, 2 utakmici vise ke imaat izigrano, Real i Barsa nula.
Kako be vaka haha.

Sto e so ligava be, par timovi rekle aaaaaajt, pocinjame nie sto ve ebam, vas ke ve cekam. Vidi gi Rajo, u tek na nedela pak igraat, 2 utakmici vise ke imaat izigrano, Real i Barsa nula.
Kako be vaka haha.
Мислам дека имаат правило тимови што имале репстативци што играле завршна фаза на СП имаат право за една недела да ги поместат мечевите.

Мислам дека одбија од лигата да се започни подоцна сезоната, а и кој курац искрено Атлетико вчера играа пријателска во Марсеј, зошто ?
Демек не играме првенствена утакмица оти касно се вратија репрезентативците ама пријателска можи, иако беа изоставени Шпанците и Аргентинците ама глупост искрено.

Мислам дека имаат правило тимови што имале репстативци што играле завршна фаза на СП имаат право за една недела да ги поместат мечевите.

Валенсија Бетис е од прво коло а ќе играат тек на 25ти. Не успеав да најдам ниту еден играч кој играл завршница СП.

Back
На врв Bottom