Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Цената на Хол штотуку отиде нагоре за 15 милиони фунти. Половина тим нема фитнес. Лошо, многу лошо.
Фрлај и 100че ако денеска не видоа колку дупки имаме незнам што треба.
Иначе Милан има 3 гола дадено на сите пријателски, и тогаш им дојде Лук Шо.

Уште нешто, се надевам дека у октомври или ноември нема да останеме со Јоро и Хрјвен единствени централни бекови. Мегваер почна почесто да се повредува а другите се стакло.
Шо ќе покрива на централен по потреба :D
Апропо сезонава, мириса дека го онадивме ежот со овој среден ред и одбрана.

Шо ќе покрива на централен по потреба :D
Апропо сезонава, мириса дека го онадивме ежот со овој среден ред и одбрана.
Еми кој ќе игра ЛеФ бек? :D
Како што гледам немаат намера да пазарат повеќе.

Пак некој нека каже како сме купувале паметно.
Да купувавме паметно до сега ќе имавме лев бек и уште еден везњак минимум, па за крај ќе се оставеше што може плус да се купи.
Ко што спомна Видук погоре, цените отидоа за 15милки повеќе после утакмицава.

Традицијата продолжува, Аморим ако е вмешан во утакмицата Манчестер губи :pos:
Иначе не сум изненаден, сите ние знаеме дека со Luke Shaw ништо не правиме сезонава, сериозен клуб оддамна ќе го шутнеше или највеќе замена ќе беше, Dalot/Mazraoui се добри како замена а не прв избор за десен бек, плус без дефанзивен среден играч секогаш средината ја губиме. Да се надеваме дека Јim Rаtcliffe икономистот ќе го одврзе ќесето до крајов на трансфер роков.

Натпреваров кој денеска мораше да се добие по секој цена (поради говедото на нивната клупа), не е репер за тоа колку може и умее тимот. Искрено прво полувреме беа ноншалантни, плус Бруно утна пенал (којзнае кој по ред му е), и воопшто немаше залагање од играчите. Денеска освен голманот никој друг нема позитивна оценка од мене.
Криво ми е зашто после се што им направи, денес одлучија да му подарат победа на копукот кој ги доведе на питачки стап и нервен слом.

Натпреваров кој денеска мораше да се добие по секој цена (поради говедото на нивната клупа), не е репер за тоа колку може и умее тимот. Искрено прво полувреме беа ноншалантни, плус Бруно утна пенал (којзнае кој по ред му е), и воопшто немаше залагање од играчите. Денеска освен голманот никој друг нема позитивна оценка од мене.
Криво ми е зашто после се што им направи, денес одлучија да му подарат победа на копукот кој ги доведе на питачки стап и нервен слом.
Нели се договоривме дека е небитно дали ќе ја добиеме или не?
Побитно беше што ќе покажат пред почетокот на сезоната, очигледно ништо.

Спенс ќе иде од кај кокошките во Интер, 25 милиони. Хмм...

Спенс ќе иде од кај кокошките во Интер, 25 милиони. Хмм...
Десен бек е, нема потреба да ризикуваме.
Не ми е битно кој ќе е дали Хол или Скели или некој трет мора да се тргне по лев бек.

Back
На врв Bottom