Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фрлај и 100че ако денеска не видоа колку дупки имаме незнам што треба.Цената на Хол штотуку отиде нагоре за 15 милиони фунти. Половина тим нема фитнес. Лошо, многу лошо.
Шо ќе покрива на централен по потребаУште нешто, се надевам дека у октомври или ноември нема да останеме со Јоро и Хрјвен единствени централни бекови. Мегваер почна почесто да се повредува а другите се стакло.

Еми кој ќе игра ЛеФ бек?Шо ќе покрива на централен по потреба
Апропо сезонава, мириса дека го онадивме ежот со овој среден ред и одбрана.

3-5-2Еми кој ќе игра ЛеФ бек?
Како што гледам немаат намера да пазарат повеќе.
Додади уште и дека Раши ќе игра лев винг бек, и ке држи цела лева страна.3-5-2
Без бекови

Нели се договоривме дека е небитно дали ќе ја добиеме или не?Натпреваров кој денеска мораше да се добие по секој цена (поради говедото на нивната клупа), не е репер за тоа колку може и умее тимот. Искрено прво полувреме беа ноншалантни, плус Бруно утна пенал (којзнае кој по ред му е), и воопшто немаше залагање од играчите. Денеска освен голманот никој друг нема позитивна оценка од мене.
Криво ми е зашто после се што им направи, денес одлучија да му подарат победа на копукот кој ги доведе на питачки стап и нервен слом.
Десен бек е, нема потреба да ризикуваме.Спенс ќе иде од кај кокошките во Интер, 25 милиони. Хмм...