Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam sta prikazuje ovaj screenshot ali vlc nikad ne moze da radi sa mac kao stb ili sf player za to treba token profil info order create itn. Vlc moze da radi samo sa stream link so mac adresa
Prikazuje kolegi mojemu pola milijona listi nasih i stranih iz opasnih izvora.
A vlc nemogu komentirat jer stvarno neznam kako to momak radi.Tako da ne trcim k njemu po info nisam nesto zainteresiran za taj oblik gledanja iptv.Tako da ne zamaraj se sa tim.

Kako je moguce da neka lista ne radi, iako je proverena sa m3u checker-om?!
Pise da je sve tip top, ali jednostavno ne daje sliku....probao sam i VPN da ukljucim, ali bez uspeha.
Ima bas dosta slobodnih konekcija.....unlimit lista.,,

Hvala
Mozda je vezana na provajder ko recimo two broterss(dva brata).Il lajcki ak ne razumes ti recimo ako si na tcomu i listu taj sta placa bi isto treballa bit na tcomu.Znaci trebao bi nac listu takvu.To ti primjer tog problema mada moze bit i neki drugi uzrok al 80% je to.
Ja sam vec imao primjer od cijelog panela nekoliko listi sam mogao pokrenut ostale mozes bacit.Ovu sta sam spomenuo dva brata isto tako,malo ih gledlivo.

Последно уредено:
Kako je moguce da neka lista ne radi, iako je proverena sa m3u checker-om?!
Pise da je sve tip top, ali jednostavno ne daje sliku....probao sam i VPN da ukljucim, ali bez uspeha.
Ima bas dosta slobodnih konekcija.....unlimit lista.,,

Hvala
Mislim da sam već nekoliko puta objasnio. Višekonekcijske liste na koje naiđeš su razmjena kanala između različitih iptv servisa. Dosta njih koriste takozvani IP Lock odnosno ograniče koje IP adrese mogu povući stream. Zato ne možeš gledati. ISP lock se ne može koristiti iz razloga što imaju balansere različitih provajdera ne može zaključati samo na jednog.
Postoji način da se gleda naravno. Ali to zahtjeva neke druge stvari.

Znaci mi obicni smrtnici ne mozemo da gledamo.......
Hvala na odgovoru
Ma mozes sve zivo gledat sta si zapeo na visekonekcijske ionako nisu full.
Uzmi si na telegramu neku stranu listu sa dobrim engleskim vod,uzmes za lg ovu apk postavit cu ti sliku,imas zute titlove na vod,biras titlove i uzivas
Автоматски споено мислење:

Ovi Bosanci gori nego nasi u EU

Attachments

• Screenshot_20260813_222558_Chrome.jpg
    Screenshot_20260813_222558_Chrome.jpg
    209,9 KB · Прегледи: 46
  • Screenshot_20260813_222321_Chrome.jpg
    Screenshot_20260813_222321_Chrome.jpg
    52,9 KB · Прегледи: 45
Последно уредено:
Ovo mozemo smrtnici da gledamo posalji mi mak u pp

A moguce da je server tvoj imas samo tri posta nasao si takav mac a ne znas da ga pustis. U svakom slucaju to moze da se gleda bez problema
Прегледај го приврзокот 484868
Nemoj zbunjivati čovjeka. Asterix se gleda bez problema istina. On ima m3u listu od 100 konekcija koje je zaključana na samo dvije IP.

Imaš u PP listu. Javi da li radi. I nemoj više ovako postavljati slike na kojima se vide svi podaci o listi.

Последно уредено:
Nemoj zbunjivati čovjeka. Asterix se gleda bez problema istina. On ima m3u listu od 100 konekcija koje je zaključana na samo dvije IP.

Imaš u PP listu. Javi da li radi. I nemoj više ovako postavljati slike na kojima se vide svi podaci o listi.
Da u pravu si sad sam razumeo mislio sam da je nasao Mac adresu Ta lista je odavno javna

hacked

1786722152734.png

ip_address: 95.211.220.198
username: salacue
email: salacue@gmail.com

Последно уредено:
Pozdrav svima,
Ako mogu zamoliti jednu domacu listu na pp, ustvari dovoljan je i VOD sa novijim domacim filmovima i serijama.
Hvala

Back
На врв Bottom