Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Vaka decki rezervirav vo 8 u picerija 511...cekanje pred Beverli vo 10 do 8...:vozbud: taka da se gledame na terenot utre :zlo: :pos:

Јас можно е да дојдам, ама како падобранец, не ме броете официјално.
До колку планирате да седите таму?

Јас можно е да дојдам, ама како падобранец, не ме броете официјално.
До колку планирате да седите таму?
Moze...epa da naracame,da ni gi ispecat picite,da odmorime,da naracame desert,pak da odmorime...do kaj 10:30 sigurno :je:

Фак, не знам дали ќе стигнам. Ќе се обидам, во секој случај... Ако не за пица - за десертот можда ќе сум таму:)

Денес бев цел ден во Штип,се прејадов пастрмајлии.......испадна дека сум во форма.......
Beware

Во 5 минути до 00:00 часот, потврдувам дека нема да дојдам. :)

Гледам, се собирате постарите ... А и на англиски сум утре тоа време, па после тоа идам со дамата ... :)

Значи, нареден пат не пропуштам. :smir:

Ne na moe zadovolstvo ama ke moram da otkazam moe prisustvo, t.e. ke pocekam do utre popladne dokolku eventualno se smeni nesto na podobro bidejki sum bolen veke 2 dena. :(

I apologize!

Како и секогаш........во 5 до 12 откажуваат 60% од пријавените за сите активности

Како и секогаш........во 5 до 12 откажуваат 60% од пријавените за сите активности

Што е до мене, ја не ни реков дека ќе идам, така да се рачуна ова како откажување ... Ама морав да пишам на темава, знаеш, не може да се дешава нешто на форумов, а ја да не бидам присутен ... :pipi:

:helou:

Ако ако имам јас лавовско срце, ќе се борам машки против овие двајца арслани ако треба и сам.

Ако јас да поминам? На кратко.

Значи по долги преговори се одлучивме за Балила,лесно можеме да споиме маси и слично а и прифатливо е за џебот студентски...се чекаме пред Беверли во 9,значи овој четврток пријавете се за да идам да закажам...
засега гладна раја
1.Земзела :je:
2.Сусаро
3.Бушав
4.Гаго
5.Крејзи ин лав
6.Ацид
7.Серпико.....другите ве молам потврдете :smir:

Јас поради моето 2-дневно отсуство од градот се извинувам за касното пријавување.... но сигурно доаѓам!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom