Ви кажав, само пријава на секој пост, колку што е можно толку.
Не заборавајте и дупли јузер да наведете као причина
Заедно сме посилни!!
За вас двајца браќа, паднати борци ви е потребна само љубов и ништо друго.
Само љубов може да ја спаси вашата душа.
Љубовта е моќен катализатор за исцелување, но таа ретко може сама да спаси човек обземен со омраза без негова сопствена свест и одлука за промена.
Омразата најчесто е одбранбен механизам зад кој се кријат длабока болка, страв, несигурност и големи фрустрации.
Но мора да посакаш сам да се промениш, да посакаш да бидеш подобар човек за себе и за своите најблиски.
Потребна е саморефлексија за да се разбере од каде извира гневот и да се преработат траумите од минатото.
Само така ќе можеш да си ја спасиш твојата душа и да бидеш корисен за себе и за општеството.
Чекорите кон ослободување од омразата мораш да ги направиш самиот.
Но не си сам, тука сум јас ќе ти дадам поддршка, ова е безбедно место за тебе, тука никој ме може да те повреди, сите ќе ти дадеме поддршка.
Заедно сме посилни, ги повикувам сите браќа форумџии да му дадеме поддршка на паднатиот брат со убава реченица или збор за да излезе од бездната и да стане подобар човек и само така ќе може да си ја спаси својата душа.
И само тогаш Милан ќе се вивне како Феникс во врвот, ќе почне да победува, да постигнува успеси и сите ние ќе го гледаме среќни со исполнети души.
#ForzaMilan
#ForzaМарли
#LoveIsTheAnswer
#LoveIsAllYouNeed
#LoveTurnsDarknessIntoLight
#LoveMilan
#ForzaMilan