Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ќе иде ли некој на базен или не?! Кажете одма да се чекаме 22 најкасно таму!
Со почит КрТоТ

Necrophilia напиша:
Абе ќе иде ли некој на базен или не?! Кажете одма да се чекаме 22 најкасно таму!
Со почит КрТоТ
Има посебна тема за базен. Да не го мешаме базенот со излегување „во град“. И немој да мислеш дека некој би дошол на базен, ако си решил да „организираш“ заедничко излегување 2 саати порано. Сега се организира за следната сабота, а не за ноќно капење кое почнува за 2 часа...

Да направиме Каjгана собиранка (пиjанка)....

Идеjата за темева ми е секоj што, во момент ке се чуствува дека му треба добра компаниjа да предложи ден и место за Каjгана Собиранка (Пиjанка)...
И да нема ништо официjално туку една вечер дружба ...

Jас лично како ми е скиселено све денес во Петок или Сабота баш би сакал да испадне, нешто...
Некоj на моj став ???

Ти ја споив темата со веќепостоечката за неофицијални излегувања.:)

повекето членови се на одмори, да така може да ти успее само некоја мала собиранка, т.е. дружење :)

Sto i da se organizira e dobredojdeno hahahah... Jas i taka planiram so edno drugarce od Sofia da dodjam u MKD na setanje ... vikendov... Ako ima nesto nema da e loso....

Вечерва во Колосеум. На кој му се доаѓа, нека се пријавува со време.
Се чекаме во 21:30 пред Fresh во центар. Прво идеме да сркнеме пиво (мажите) и кафе или сок (жените), па продолжуваме накај Колосеум.

Засега пријавени: Acid, Маwечко, Скулгрл, DuFFy.

ден и место за Каjгана Собиранка (Пиjанка)...
И да нема ништо официjално туку една вечер дружба ...

баш би сакал но се до крајот на септември нема да можам...:nesvest:

MOBILNA SOBIRANKA!!!!
nedela 19ti 08mi 21casot ideme na pijanka site onie koj ja posetuvaat temata "mobilni" i site dr mobilni manijaci, i site so sakaat pred konekt mobilarat odime vo "face" prijavuvanje tuka!!!

ајде еве јас ко модератор на тој дел од кајгана да се пријавам. Се надевам ке се собереме повеке до 3 души.
Абе Аце, дај малце поуредно пишувај.

Значи 19 Август 2007, во 20.30 пред мКонект мобиларата тоа е карши т.ц. Палома Бјанка.

Кој сака нека дојде, немора да се разбира во мобилни... едноставно ке излеземе, ке се запознаеме, ке свртиме 2/3 муабети и то! :)

Идам и јас.:cug:

:( само ние тројца очигледно ќе идеме...

бидејки сакам да го запознаам трнов и некрофилија ќе дојдам и тоа за инает :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom