- Член од
- 3 мај 2026
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 82
Rare BBB LУбаво се удриле сабајлево БББ и Торцида на Аеродромот во Загреб

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Rare BBB LУбаво се удриле сабајлево БББ и Торцида на Аеродромот во Загреб

Не ми е јасен еден момент на почетокот на паркингот ббб се многу по бројни од торцида и се повлекуваат и тука им тепаат некој членови,а после тоа торцида доаѓаат уште со коли каде што ваљда ги напаѓаат ббб,интересни дешавки во секој случај барем на раце по кодекс се тепаат.Убаво се удриле сабајлево БББ и Торцида на Аеродромот во Загреб
Далеку посериозно и поспремни делуваат БББ и Торцида за разлика од српскиве каде не се почитува ни кодекс ништо.Не ми е јасен еден момент на почетокот на паркингот ббб се многу по бројни од торцида и се повлекуваат и тука им тепаат некој членови,а после тоа торцида доаѓаат уште со коли каде што ваљда ги напаѓаат ббб,интересни дешавки во секој случај барем на раце по кодекс се тепаат.
Далеку посериозно и поспремни делуваат БББ и Торцида за разлика од српскиве каде не се почитува ни кодекс ништо.
Многу дешавки имаат последнава година Торцида ги утепаа и циганите уште неможе да се оправат од тоа што им се деси,многу фајтови со БББ заден период.Дали е до некоја смена на генерации каде им се поклопија работиве незнам ама ваква сила немаат покажано долго време.

Ај не заебавај дека им е сеедно на Делије за тоа што им направија Торцида пак беа понижени да бидеме релани.Ама да сме реални и Делије покушаа неколку пати да вратат ама без исход, еднаш беа спречени од полиција така ме држи меморија.Уште не можат да се оправат
По што ли го заклључи тоа
Највеќе ги фалеше Бојси тука а у последни два - три месеца Торцида ги понижи до максимум. И овие се опраија експресно одма a Цигани не можат уште![]()
Добри групи се сите, нормално дека имаат успони и падови, победи и порази во акции. Ако имаме среќа сите 3 че играат Европска есен па да гледаме интересни акции по цела Европа...Ај не заебавај дека им е сеедно на Делије за тоа што им направија Торцида пак беа понижени да бидеме релани.Ама да сме реални и Делије покушаа неколку пати да вратат ама без исход, еднаш беа спречени од полиција така ме држи меморија.
Ги фалам и ден денес Бојси не бегам од тоа организација и екипа на ниво,само вреди да се пофалат и Торцида последно време изненадија многу,ај тоа со циганите на страна имаа и други акции што се за пофалба.
Гробарите изгледаат доста добро сега последната европска направија фантастична атмосфера,Следен е гетафе е тоа ке биди мислам ерупција и ке делува моќно според мене.
Да,гостувањата одлично ги работата нормално имаат голема база на навивачи и надвор од Белград и изгледаат фантастично,домашните натпревари се океј единствено треба на бројката да поработатГробари и во домашно првенство изгледаат моќно сезонава
Ti nekogas be druze si bil na stranstvo organizirano so navivaci? Gi stiti policijata hahah, gi stitese vo bukuresht? Vo razgrad? madrid?Го објавија ова на нивната страна. Полицијата секогаш ги спасува и ги штити.
Прегледај го приврзокот 483401
brate, ostajte gi ovie kloshari, bi gi prodale i majkite samo za da vidat nekoj da ne napadne, poshto samite ne mozhe da napravat nishto. sekogash koga doagjaat vo tetovo za nivnite braka ovde, na kraj se zakluchuvaat vo koli, kako lani vo januari za bozhik.Ti nekogas be druze si bil na stranstvo organizirano so navivaci? Gi stiti policijata hahah, gi stitese vo bukuresht? Vo razgrad? madrid?
Kosovo igrase na stozice so slo I denot na utakmicata gradot I stadionot bea preplaveni od albanci a nisto ne im falese? Odamna se umreni sloveneckite grupi so prosek 300ljudi po stadion na domasni utakmici, a isto I ultras grupite imaat golem pad.
I da znaes I vo skopje sekogas so policija grupata ide vo stadion, toa e za bezbednost od mnogu pricini a posledna e toa deka tie se plashat od nesto, toa vazi za site grupi.
Оо шоќ о сечен европска утакмица имате а ти на форум коментираш за Комитиbrate, ostajte gi ovie kloshari, bi gi prodale i majkite samo za da vidat nekoj da ne napadne, poshto samite ne mozhe da napravat nishto. sekogash koga doagjaat vo tetovo za nivnite braka ovde, na kraj se zakluchuvaat vo koli, kako lani vo januari za bozhik.

Abe oni gi precekuvaat fudbalerite posle pobedata vo nedela kako so nikad ne gi cekale vo evropa koga tepale, znaat oni da me e Vardar i destani ke go snemaОо шоќ о сечен европска утакмица имате а ти на форум коментираш за Комити![]()
![]()