Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста до финале да отидемо, добар тим да имамо, да играмо Аба 2 и текој да се развива клубКе видимо што странци ке доведев ако ги погодив финале играмо сигурно за повише не знам
Имам некое инфо дека следеќи македонац ке е или Глигоријевиќ или Тома Стојановски
Тома 2004, добро е што коначно можемо да доведемо некои млади таленти место 35 годишни играчи…Имам некое инфо дека следеќи македонац ке е или Глигоријевиќ или Тома Стојановски
Веќе потпишал во ИраклисНема шанса да дојди тука преку 10.000€ е. Во Работнички беше само на 5.500
Плус још два странца и Стојановски(капитен) добра екипа за прву лигу а ако се доведе и још едн македонсц како што се збори тој би веќ било екстра тг имаш скоро две добри петорке.крстевски, стајиќ, максим, стевановиќ и ѓуроски ако остане.. имамо добру петорку
Барем 8 топ играчи да имамо, још 3 да убодемоПлус још два странца и Стојановски(капитен) добра екипа за прву лигу а ако се доведе и још едн македонсц како што се збори тој би веќ било екстра тг имаш скоро две добри петорке.
Барем 8 топ играчи да имамо, још 3 да убодемо
Моментално смо на 5 домашни Максим, Стојан, Бојан, Стајиќ и Капитен добро би дошја још едн домашан и после сс двоица странци д се комплетира ростер.6 Домашни и 3 странци и 9 играча имаш солидни, сетите се дека ТФТ игра аба 2 финале сс 6 играча
Моментално смо на 5 домашни Максим, Стојан, Бојан, Стајиќ и Капитен добро би дошја још едн домашан и после сс двоица странци д се комплетира ростер.
Мене повише ме занима 5ка, има туј избор на играчи како Милош Копривица од Металац, Дарко Планиниќ од Шибеник, Обрад Томиќ од Пловдив. Останасва без уговори за сг а и имав искуство у нашу лигуНе знам куде се изгуби онј Никола Мишковиќ преклани што играше у Пелистер страшан играч гледам овуј сезону има изиграно само 3 4 утакмице.