Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите до еден да се иселат на островот.Их бре каури, па видете каков соживот има во Лондон.
The area already has 15 mosques within a three-mile radius.
Откако „брачата„ успеаја да добијат втора држава со дебело „подмачкување„ на американски политичари, сега нема да им биде проблем да „издејствуваат„ градење џамии за Алах џелешанум било каде по светов...Их бре каури, па видете каков соживот има во Лондон.
Ама не бе ти не знаеш, ова се простите и необразовани албанци од планините во близина на Лондон. Ги манипулираат и лажат со исламот, ова не се вистинските албанци. Вистинските албанци не го сакаат исламот, не градат вакви џамии. Еве @Po lujna koqe me shkije може повеќе да ни објасни на оваа тема.Их бре каури, па видете каков соживот има во Лондон.
Samo nacin za perenje pari (Kako i golem del od dzamiite vo Makedonija)Ама не бе ти не знаеш, ова се простите и необразовани албанци од планините во близина на Лондон. Ги манипулираат и лажат со исламот, ова не се вистинските албанци. Вистинските албанци не го сакаат исламот, не градат вакви џамии. Еве @Po lujna koqe me shkije може повеќе да ни објасни на оваа тема.
...тој само глуми етнички албанец не знам со која цел,Еве @Po lujna koqe me shkije може повеќе да ни објасни на оваа тема.
...никогаш ниеден етнички албанец нема да напише на кирилица, ниту во својот фонд има буква ,,ќ"Е не ју дуам шум уриме Илинденин уриме е админин. Та гзони, маќeдонс и вертет
...ниту смее да напише ,,начин на перење пари,, за џамиите, ниту знае дека ,,dhamiite" е во множина со две ,,ии", игра курташак овде како член од албански етникум.Samo nacin za perenje pari (Kako i golem del od dzamiite vo Makedonija)
Ahahahahah Ne znam sto si Makedonec ili Albanec ama ako si Albanec...тој само глуми етнички албанец не знам со која цел,
...никогаш ниеден етнички албанец нема да напише на кирилица, ниту во својот фонд има буква ,,ќ"
...ниту смее да напише ,,начин на перење пари,, за џамиите, ниту знае дека ,,dhamiite" е во множина со две ,,ии", игра курташак овде како член од албански етникум.
Samo nacin za perenje pari (Kako i golem del od dzamiite vo Makedonija)
Ок, ти си ја знаеш твојата цел тука на форум!Ahahahahah Ne znam sto si Makedonec ili Albanec ama ako si Albanec
vlla mos ma rruj shum karin se skam kohe me u marr
Па зашто тогаш ги посетувате џамиите и верувате во глупостите што педофилот ги измислил?Samo nacin za perenje pari (Kako i golem del od dzamiite vo Makedonija)
Ok broОк, ти си ја знаеш твојата цел тука на форум!
Nëse ta rruaj penisin dhe ta pres, nuk do të mbetet asgjë prej tij;
do të të gjejnë përmes adresës IP dhe do të shohim nëse do të vazhdosh të shkruash kështu pasi të të çojnë në fshatin Zajac — duke pasur parasysh mënyrën se si shkruan për xhaminë.
P.S. Të është dashur goxha kohë për ta shkruar atë koment — a të ndihmoi Google Translate? Zhduku!
Dali site makedonci odat vo crkva ?Па зашто тогаш ги посетувате џамиите и верувате во глупостите што педофилот ги измислил?
Не одат, ама и тие што одат во црква, не убиваат во името на Бог. За разлика од мнозинството Албанци кои го следат исламот и убиваат во името на педофилот и нивиот лажен бог. Ти ако не си муслиман и го мразиш исламот, што не верувам дека е така и дека лажеш, иначе ќе те стрелаат твоите у дупе, не можеш другиве да ги оправдуваш со тезата, абе тие се неписмени не знаат или ги лажат.Dali site makedonci odat vo crkva ?
Jas sum agnostik ama brat dali nekogas si sretnal Albanci vo zivotot ili se sto znaes za nas e toa sto si go procital na internet?Не одат, ама и тие што одат во црква, не убиваат во името на Бог. За разлика од мнозинството Албанци кои го следат исламот и убиваат во името на педофилот и нивиот лажен бог. Ти ако не си муслиман и го мразиш исламот, што не верувам дека е така и дека лажеш, иначе ќе те стрелаат твоите у дупе, не можеш другиве да ги оправдуваш со тезата, абе тие се неписмени не знаат или ги лажат.
Доволни ми се овие од интернет:Jas sum agnostik ama brat dali nekogas si sretnal Albanci vo zivotot ili se sto znaes za nas e toa sto si go procital na internet?