Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    17
Од младите Камарда и Сисе сосема солидни, Бартезаги ме замислува и загрижува.

Уште ми е проблематична ова замисла што ја има за бекови. Чуквуезе е подобро да игра како десна 10ка/крило и така бараат некого за таму. Вака ем го лимитираш, ем се мачиш таму со РЛЧ или прилагодуваш некого од Нкунку или Пулишиќ кои се подобри на другата страна.

Иако Чуквуезе и покрај грешката кога остана Ди Марко сам при голот, изигра подобро од што очекував.

Не треба многу ова да биде сосема пристоен тим и да е блиску до тоа што сака Аморим.

Но, со Милан тоа "малку" никогаш не бива решено, потоа се почнува со компромиси и влегуваат во проблеми со кои тонат се повеќе како тече сезоната.

Тројца, но и двајца ќе бидат доволни, кои и не мора да се екстра квалитетни, но профилно да одговараат за играта на Аморим и нема да гледаме распад како секоја сезона.

Ако треба да се инвестира под итно на некоја позиција во овој ростер тоа се вингбековите, другите позиции горе доле не се толку критични.
Ќе треба сериозно да поработат на фитнес и кондиција со ваков висок пресинг и многу трчање.

Галатасарај понудиле 30 милиони + 5 милиони но Милан одбиле.

Денес имало разговор и со Рома за трампа Леао за Матијас Суле.

Тој под Гасперини нема пола саат да издржи.
Гола позајмица во Спортинг е сѐ пореално

Ми се допаѓа оваа изјава и се сложувам со Јашари бидејќи проблемот на овој тим не е во квалитетот на ростерот туку во нивниот пристап и менталитет.
Главната сила на тимот мора да биде победничкиот менталитет уште од првата минута на секој натпревар а не како што беше пристапот минатата сезона.

Очекувам сезонава да блесне Golden Eagle
На кој мислиш Пулишич или Чуквуезе?

За разлика од минатата сезона бидејќи системот и тренерот не дозволуваа оваа сезона очекувам многу фудбалери да блеснат и да имаат одлична сезона во Милан.

Нема лек за секоја болест :icon_lol:

На кој мислиш Пулишич или Чуквуезе?

Аман , не ме резили вака кумашинче.
Let It Go GIF by DJ Khaled

Треба да знаеш која етничка заедница се дави во Голден Игл и да го поврзеш правовремено тој податок со Јашари

Back
На врв Bottom