Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Можеше малце поќе да се потрудат. На гемини со 2 генерирања ми извај поубав. Не се вложва во ова ич ама то е
Во твој очи поубав. Мене ми е мн лош твојот. Со ништо не потсеќа на РК Пелистер. Јас можам за мој вкус да си напрам поубав ама не значи дека и на другите ќе му се бендиса.

Премногу лично се коментира кај нас без потреба...

Случајно на арена налетав на турција-Македонија У18 ѓо играат во Србија некое ЕП па прашањето ми е има некој од Пелистер во репка или пак сите скопјани си ги имаат собрано од тие мулти есенс или како да беа вториот тим на алкалоид ?
Автоматски споено мислење:

P.S.малки шо видов интересен само овај Дамчевски кај игра ?

Последно уредено:
Случајно на арена налетав на турција-Македонија У18 ѓо играат во Србија некое ЕП па прашањето ми е има некој од Пелистер во репка или пак сите скопјани си ги имаат собрано од тие мулти есенс или како да беа вториот тим на алкалоид ?
Автоматски споено мислење:

P.S.малки шо видов интересен само овај Дамчевски кај игра ?
Моментално играчи од Пелистер се пикерот Симоновски и голманот Мелин Фехми. А, има уште тројца битолчани, Архангел и Атанасиј Трсунови и Стефан Ѓорѓиевски

Моментално играчи од Пелистер се пикерот Симоновски и голманот Мелин Фехми. А, има уште тројца битолчани, Архангел и Атанасиј Трсунови и Стефан Ѓорѓиевски
vo koj klub igrat bitolcanite reprezentativci? i zosto be kaj nas?

@Goran Bt и Дамчевски е битолчанец.

Во реката има 2ца кој се во Пролет близнаците, Дамчевски во Пролет (мислам ќе биде вратен назад), Ѓорѓиевски Стефан средниот за него ми е најкриво дека е заминат во Мулти Есенс, ги имаш браќата Фехми, едниот е голман (детето ќе биде мн добар има блескава иднина), додека левио бек постариот е просек дефанзивец. И пикерот Симоновски Јован кој е добар но не голем потенцијал.

Во У20 исто 18г имаме наши деца.

Screenshot_2.png
100% posetenost ama dobro so bi se reklo so seged pred 4 godini imase 20 stolcina prazni vo kjoso tezok poraz e to realno dzabe e ova 100tkata
tek do prava ke gleda evropa so e posetenos ova sezona ke se rusat site rekordi vo ls mozi i poke

Последно уредено:
Нас ни треба барем со 2000 седишта поголема сала од оваа и помодерна.
Ама дека сираци ќе треба сами да се снаоѓаме.
Околу новата спортска сала земете го примерот со болницата. Ни го напраја влезот во болницата, го понашминкаа, исфарбаа нешто сменаа некоја плочка, светла, вистина заличи, влегваш повнатре пак истото распаднато, без кадар. Е рачунајте сега односот на државата спрема Битолскиот спорт и општата инфраструктура, не само спортската инфраструктура, хаос невиден, очај и беда.

Како е процедурата за сезонските ? Кога ја даваат во пластифицирана форма, кога можи да се земи и од каде ? Како беше до лани ? Сега е само како обичен тикет, а повратни информации на меил нема....
Иначе конечно идеална и реална цена на сезонската каде секој еден можи да си дозволи да ја има, практично 16 утакмици во лигата + 2 куп утакмици, 3 утакмици минимум регионална лига и 3 утакмици минимум ЕЛ, тоа се вкупно минимум 24 утакмици (можни се плус утакмици од регионалната и ЕЛ) доколку се пласираме понатаму, се ова за 4500, просек помалку од 200 денари по меч иди шо е смешка, сигурно поединечните билети за ЕЛ би биле двојно, а ако не се лажам важи и за утакмиците од двојката :cautious: кои сезонава ќе се полн погодок ! :zloo:

Back
На врв Bottom