- Член од
- 3 јули 2026
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 38
Ви се бендиса дресо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ГРМИ!Ви се бендиса дресо?
Можеше малце поќе да се потрудат. На гемини со 2 генерирања ми извај поубав. Не се вложва во ова ич ама то еГРМИ!
A so mu fali be drugar na dresot?Можеше малце поќе да се потрудат. На гемини со 2 генерирања ми извај поубав. Не се вложва во ова ич ама то е
Ај ништоA so mu fali be drugar na dresot?
Во твој очи поубав. Мене ми е мн лош твојот. Со ништо не потсеќа на РК Пелистер. Јас можам за мој вкус да си напрам поубав ама не значи дека и на другите ќе му се бендиса.Можеше малце поќе да се потрудат. На гемини со 2 генерирања ми извај поубав. Не се вложва во ова ич ама то е
Моментално играчи од Пелистер се пикерот Симоновски и голманот Мелин Фехми. А, има уште тројца битолчани, Архангел и Атанасиј Трсунови и Стефан ЃорѓиевскиСлучајно на арена налетав на турција-Македонија У18 ѓо играат во Србија некое ЕП па прашањето ми е има некој од Пелистер во репка или пак сите скопјани си ги имаат собрано од тие мулти есенс или како да беа вториот тим на алкалоид ?
Автоматски споено мислење:
P.S.малки шо видов интересен само овај Дамчевски кај игра ?
vo koj klub igrat bitolcanite reprezentativci? i zosto be kaj nas?Моментално играчи од Пелистер се пикерот Симоновски и голманот Мелин Фехми. А, има уште тројца битолчани, Архангел и Атанасиј Трсунови и Стефан Ѓорѓиевски
Моментално играчи од Пелистер се пикерот Симоновски и голманот Мелин Фехми. А, има уште тројца битолчани, Архангел и Атанасиј Трсунови и Стефан Ѓорѓиевски
кои сезонава ќе се полн погодок !