Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред тоа плачеше за да си ја спаси кариерата, сега плаче дека му дале шанса. Глуперда, се заблагодарува на некој што не сакаше да издвои 30 милиони фунти за неговиот талент. Без разлика на исходот, непрокопсаниов створ не сакам да го гледам во дресот на Манчестер Јунајтед. Нека фаќа магла што поскоро, има да го свират на трибини како никој до сега.Е што има лошо ако се заблагодари на Барселона ја незнам, сигурно и на нас ќе се заблагодари кога ќе си оди, ама ете ни фати слаба точка со големата плата и ексклузивното барање на клуб што му одговара, до тогаш да си зима плата голема. Ете агентите му биле во Лондон ќе му најдат клубче.

Да ама тоа две различни приказни се. Потенцијалот му беше за историја, карактерот типично Англиски и црнечки толку имам да кажамПред тоа плачеше за да си ја спаси кариерата, сега плаче дека му дале шанса. Глуперда, се заблагодарува на некој што не сакаше да издвои 30 милиони фунти за неговиот талент. Без разлика на исходот, непрокопсаниов створ не сакам да го гледам во дресот на Манчестер Јунајтед. Нека фаќа магла што поскоро, има да го свират на трибини како никој до сега.
А сега за поубавите нешта:
Прегледај го приврзокот 483895
Пари има, али Хол имаше проблем до Еди Хау, незнам дали сега и ќе сака да си оди и дали ќе го продаваат.Гледам сите објавија за интересот за Хол. Се надевам ќе издвојат тука пари, бидејќи очајни сме на лев бек. После нека средат уште дефанзивен играч од средина и некој измена шпиц место Зиркзе и јас сум задоволен од летово.
Џек и Талјер Флечер ... двајца трупови, класичен и чист пример на непотизам.Пари има, али Хол имаше проблем до Еди Хау, незнам дали сега и ќе сака да си оди и дали ќе го продаваат.
Тимот за против Атлетико.
Баш, ни позајмица може да им најдеме, ќе одат у Швајцарија кај сестринскиот клуб.Џек и Талјер Флечер ... двајца трупови, класичен и чист пример на непотизам.
Зошто сме очајни лев бек, а не десен? Таму сме по очајни, Зошто си задоволен од трансферите летово? Конкуренцијата купи доста јаки фудбалери, кои се твоите очекувања од ЛШ и воопшто ПЛ сезоната?Гледам сите објавија за интересот за Хол. Се надевам ќе издвојат тука пари, бидејќи очајни сме на лев бек. После нека средат уште дефанзивен играч од средина и некој измена шпиц место Зиркзе и јас сум задоволен од летово.
Бидејќи имаме 2 десни бека и само Шо како лев бек, кој е прашање дали ќе го издржи темпото. Доргу очигледно повеќе за крило го сметаат.Зошто сме очајни лев бек, а не десен? Таму сме по очајни, Зошто си задоволен од трансферите летово? Конкуренцијата купи доста јаки фудбалери, кои се твоите очекувања од ЛШ и воопшто ПЛ сезоната?