Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako e cenata 70m kako sto se preneauva mnogu ke se smeam, pa duri i 40 da e.Гонзало Гарсија во Фулам изглеа според Матео Морето. Доста добар голгетер е. Интересни би биле за гледање Фулам со него.
Гонзало Гарсија во Фулам изглеа според Матео Морето. Доста добар голгетер е. Интересни би биле за гледање Фулам со него.
Ako e cenata 70m kako sto se preneauva mnogu ke se smeam, pa duri i 40 da e.
Koj golgeter e ovoj be? Doma go znaat deka fudbal igra? Golgeter bil.
Aj molim te eve prosvetli me zosto e golgeter i koja e cenava za nego? Da go praveshe Chelsea transferov eden kup hehenca i troll postovi ke imashe, random klub kako Fulham dava nenormalni pari za random fudbaler i shtama.
Ne be, si pisha ti golgeter bil, ajde daj mi negovi statistiki kaj mi pokazuvas kakov golgeter bil.Извиниии , за кајгана експертите нема добар играч за сите се изедоа тон гомна. 40 ќе е негде и за денешно време тие се цените. За Челзи искрено баш ми е гајле , не знам од кај ги убаци, но оставам времето да покаже за Гарсија.
Kako e Goncalo Garcija golgeter i kako eve, 40m za nego se top dil kako sto vikas?
Не го урнисувај реномето на дечкото со вакви аргументи. Ние на дело го видовме и сФецкиот клупски првак во ПЛсветско клубско првенство