СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Правилото вика дека ако се расправаш со противнички играч со прикриена уста автоматски следува црвен картон, а истото правило е веќе во два наврати применето на првенствово. Глупаво правило, ама правило nevertheless. Така да ако Меси и Аргентинците беа педери комотно можеа да изнудат црвен на Рајс во три наврати и да стекнат огромна предност во еден ваков натпревар.
Нејсе муабетот е дека ако беше обратно, ако Меси или некој Аргентинец зборуваа со покриена уста, а не добиеа црвен, цела пациентала на Твитер ќе плачеше и ќе правеше теории на заговор и тн, а вака пак мукла.
Woow :eek:
51Bi0oX7sVL.jpg

Шпанија и Аргентина беа рангирани како број 1 и број 2 во моментот кога се правеше ждрепката (и се уште се). Според правилата, прво и второрангираната репрезентација не можат да бидат во истата половина од ждребот, за да се овозможи, доколку двете стигнат до крај, да се сретнат во финалето (тоа и се случи на ова првенство).
Истото правило важи и за трето и четврторангираните репрезентации односно Франција и Англија. И тие не можат да бидат во истата половина од ждребот, односно не можат да се сретнат пред финалето.

Апел до модераторите: дотичниов горе, телетабисот Ска и уште неколку други членови ја отруја што ја отруја темава цел месец, може ли барем финалето да се испрати и искоментира без зурла и бијонс муабети?
Taка е, за да си ја организираат финалисима во финале затоа што им ја заебаа иранците . И Шпанија дека играше очекувано и се знаеше дека со кого и да се падне ќе помине даље, мораа миџетите одвратни да ги форсираат со суидии за да не им пропадне планот за финалето па да има пак некои мароканци, хрвати ...

Апел до модераторите : сите воук дебили што не знаат да исперцепираат критичко мислење и не го игнорираат туку глумат паметни, па кога ќе им се презентираат факти се вадат на труење, за да им се оправда дегенскиот наратив на канселирање на се што не им одговара на наративот да не се земаат во обзир затоа што тоа го нарушува правото на сопствено слободно мислење. Инаку и ја ве приметив што мустри сте па не барам да ве канселираат и банираат, Напротив. Постоите и пишувајте за да имаме материјал после 20-30 год да цититаме и да видиме кој бил и останал истата будала.

Инаку браво. Си знаел и нормално да дискутираш, откако @ManUtdChampions кратко и јасно ми објасни зошто тоа е таков е ждребов.
Автоматски споено мислење:

Брату ако е теорија на заговор, продај го станот, куќата, колата, жената, пукни 300.000 евра во различни кладилници, околу 3.50 квота е за Аргентина, ќе извадиш околу милион евра и ќе се спасиш.

Не ми е јасно, цел месец вергла за теории на заговор, денар нема направено од тие местенки…
Така е.
А од кај знаеш дека паралелно на муабетиве овде немам направено финансиски профит од неправдиве ?

Последно уредено:

Мило ми е што ги исфрлиа инцестите, али замислете да беше Русија или Србија на место на Аргентина.
Плус не им е првпат да прават вакви глупости Аргентинците.

Мило ми е што ги исфрлиа инцестите, али замислете да беше Русија или Србија на место на Аргентина.
Те молам не им го крши филмот на филевци и остантиве факт чекери. Остај ги да си бидат делулу.

Батлер го рачунаа за корумпиран, овој Инфантино кога ке го му отворат истрага рекорди че бута.

Батлер го рачунаа за корумпиран, овој Инфантино кога ке го му отворат истрага рекорди че бута
Знаеш дека аргентинциве а и меси фудбал не знаеа да играт пред инфантино ?
Сега тој ги научи. :icon_mrgr:
images

Него батали ти ова. Кажи за кого навиваше у полуфиналето меѓу инцестите и миџетите ?
За кого ќе навиваш и у финале и да знам дали и тебе да те баталам ?:icon_mrgr:

Знаеш дека аргентинциве а и меси фудбал не знаеа да играт пред инфантино ?
Сега тој ги научи. :icon_mrgr:
images

Него батали ти ова. Кажи за кого навиваше у полуфиналето меѓу инцестите и миџетите ?
За кого ќе навиваш и у финале и да знам дали и тебе да те баталам ?:icon_mrgr:
У тоа не навлагам можда ги местат можда не, сепак Аргентина има прилично добра репрезентација и реални шанси имаат да освојат.

@Хефест

Зошто не ми реплицираше на претходниот пост, дека се овозможува ГРУБА ИГРА на светсково, со шлаканици и 20+ фаули без жолт, а не онај стандарден критериум од 2-3 фаули и жолт картон? Или ја лапаме пропагандата а?

@Хефест

Зошто не ми реплицираше на претходниот пост, дека се овозможува ГРУБА ИГРА на светсково, со шлаканици и 20+ фаули без жолт, а не онај стандарден критериум од 2-3 фаули и жолт картон? Или ја лапаме пропагандата а?
Џабе чекаш одговор, нема да добиеш освен ако сакаш да читаш како те пцуе и понижува додека он се понаша ко воукер.
Типот сака превентивно да не банираат затоа што имаме поразлично мислење од него и тоа му сметало.

Познавајки ги искуствата на бијонсе со пратење спорт онлајн, она уште е на групната фаза од светското.

:pos::pos:
Ванлок ако гледаше фудбал, сега квалификациите ќе ги завршуваше :icon_lol:

У тоа не навлагам можда ги местат можда не, сепак Аргентина има прилично добра репрезентација и реални шанси имаат да освојат.
Искрено да не ги форсираа вака бесрамно последниве две светски, многу посимпатични ќе ми беа од арапи, црнци, шипери и инцести.

Него ти нешто ми го избегаваш одговорот или меѓу редови ми одговори дека навиваше за Аргентина против инцестине ? :icon_mrgr:

Дали го гледаш името на акаунтот? Дали гледаш како се вика "новинарот" што ја пласира "изјавава" на Инфантино? :pos::pos:Битно ти одма ја сподели и ска одма ја лапна како циганче цреша како и секоја друга "информација" на нетов. :pos:
Дали гледате од какви акаунти ги добивате информацииве? :pos:

Back
На врв Bottom