Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Не, нема да запалам цигара во живот, ми пречи страшно чадот и ме пече на очите и тешко дишам од чадот од цигарите. Како алергија ми е тој чадот.
А за чешкањето после забавната активност, јас ептен сум влакнест и во градите и на грбот, тоа во друга тема го пишував. А не сакам влакна, подобро крв ќе гледам отколку влакна.
Инаку добро масирам, дури имав комуникација со змиите од колешки на работа во канцелариите ги масирав и колешките беа многу задоволни од масажите.
За масажи можам. :)
Автоматски споено мислење:

Како Јаник Синер да го масираат со забранетата супстанца ,, клостербол" и Владе ќе лета од енергија. :D
I ti na maki si bil :D

Инаку добро масирам, дури имав комуникација со змиите од колешки на работа во канцелариите ги масирав и колешките беа многу задоволни од масажите.
За масажи можам.
Ги масираше, а не можеш да ги смислиш. Зошто душо?

Не, нема да запалам цигара во живот, ми пречи страшно чадот и ме пече на очите и тешко дишам од чадот од цигарите. Како алергија ми е тој чадот.
А за чешкањето после забавната активност, јас ептен сум влакнест и во градите и на грбот, тоа во друга тема го пишував. А не сакам влакна, подобро крв ќе гледам отколку влакна.
Автоматски споено мислење:

Како Јаник Синер да го масираат со забранетата супстанца ,, клостербол" и Владе ќе лета од енергија. :D

Уф, не знаеш што пропушташ, малку што е појако од пост коитус никотинче па па па особено летно време...здимиш повлечеш јако онака из јаја, па и го дадеш на жена ти да пафне и таа, баш е убаво.

Човек, нека не ти пропаѓа талентот така!
Верувај, добра масажа златни врати отвара... или нозе беше ;)

Па сега жешко, со деколте она... па ќе ја фатиш малку за коса божем да и ја тргнеш, ама онака доминантно ;)
Па ќе ја разгмечиш да стенка...

Денес една, утре друга... добар глас далеку се шири ;)

Човек, нека не ти пропаѓа талентот така!
Верувај, добра масажа златни врати отвара... или нозе беше ;)

Па сега жешко, со деколте она... па ќе ја фатиш малку за коса божем да и ја тргнеш, ама онака доминантно ;)
Па ќе ја разгмечиш да стенка...

Денес една, утре друга... добар глас далеку се шири ;)
Vaka nesto :свиркам:
1000008037.jpg

Back
На врв Bottom