СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Има Клатенкур објаснување за судењето во ПЛ? Како исти вакви стартови на Арсеналовци, не се ни земаа за разгледување.
Првиот гол на Англија, топка дегажирана од Ниланд удира во кабел од висечката камера. За тој гол е коментарот на Клатенбург.

Според мене ова е голем пропуст. Јас не го видов ова ама еве тука се гледа јасно како се одбива.
Треба да се отворат правилата али по некоја логика ова треба да се третира исто ко да го удри судијата.

Ова мочлото судија една утакмица нема судено како што треба. После оваков пропуст од него до тие во ВАР треба доживотно да се суспендираат. Урлаа Норвежаните, овој ги игнорира.
Автоматски споено мислење:

Треба да се отворат правилата али по некоја логика ова треба да се третира исто ко да го удри судијата.
Мртва топка е по правила.

Јас искрено не го видов на тв. Прочитав од Ио и гледам на твитер сега го покажуваат клипот. Тотално нерегуларен гол.
Не ми е јасно зошто го признаа.

Еве според правилата.

To answer the questions: The moment the ball makes contact with an outside object (in this case the camera cable) play becomes dead and should be restarted with a dropped ball.VAR could have intervened as it was in the immediate attacking phase of play that directly led to England's goal.FIFA, meanwhile, say they’ve "checked the data - no peak on the graph from the connected ball heartbeat sensor"

Штета огромна. Иако навивав за Англија денеска со ништо не беа подобри. И вакви харам голови уште. Играш прејака утакмица, а и првенство и ти пресудува неписмена вар соба и уште 4ца или колклу се на терен очигледно гилиптари.
И еден ебан кабел.

Според мене ова е голем пропуст. Јас не го видов ова ама еве тука се гледа јасно како се одбива.
Golem propust? Epski skandal e ova be haha sea go gledam, nadrealen propust e ova, valjda ne primetile odma, ne znam, samo toa e objasnuvanjeto zaso golov ne bese ponisten.

Back
На врв Bottom