Првиот гол на Англија, топка дегажирана од Ниланд удира во кабел од висечката камера. За тој гол е коментарот на Клатенбург.Има Клатенкур објаснување за судењето во ПЛ? Како исти вакви стартови на Арсеналовци, не се ни земаа за разгледување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот гол на Англија, топка дегажирана од Ниланд удира во кабел од висечката камера. За тој гол е коментарот на Клатенбург.Има Клатенкур објаснување за судењето во ПЛ? Како исти вакви стартови на Арсеналовци, не се ни земаа за разгледување.
Имаше дека вирус ги фатил скоро цела репрезентација.Халанд со повреда ли играше шо е работата? Еве дури го смени овој.
Оф.. пак ли евреите замешаа прсти?Имаше дека вирус ги фатил скоро цела репрезентација.
Треба да се отворат правилата али по некоја логика ова треба да се третира исто ко да го удри судијата.
Според мене ова е голем пропуст. Јас не го видов ова ама еве тука се гледа јасно како се одбива.
Мртва топка е по правила.Треба да се отворат правилата али по некоја логика ова треба да се третира исто ко да го удри судијата.
Golem propust? Epski skandal e ova be haha sea go gledam, nadrealen propust e ova, valjda ne primetile odma, ne znam, samo toa e objasnuvanjeto zaso golov ne bese ponisten.
Според мене ова е голем пропуст. Јас не го видов ова ама еве тука се гледа јасно како се одбива.