Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе земеме секако 6ка, нема шанса да одиме во сезоната без играч на таа позиција. Ќе ни се случи тешка катастрофа иначе, а тоа ако ние го знаеме, го знаат и од клубот.

Еве за овој Сантос немаше ништо до некни, денес веќе е завршен. Така да, сигурно работат на нешто во позадина.
Остана некоја добра опција?

Оп оп...

Скептик сум за овој Сантос и ќе се докаже, од Челзи вода не се купува, не пак играч од средината, ќе биле најактивни на пазарот, шипки ќе биле, тие немаат услови, незнаат како да развијат играчи, на 21 ќе купувале играч, шупелки и кловнови, и сега кога нема да проработи, фрли ја пак сезоната со 14 место и наредно продавај магла ќе трошиме јако. Пу .
Автоматски споено мислење:

Плус дали овој Сантос би бил стартер во Сити, Арсенал, Ливерпул, Тотенхем, па и во Челзи? Не секако да ве праша некој топ 30играчи во средината ќе ви текнеше ли на факимг Сантос, шо им е бе на овие баш ме накурчија маме му ебам, шо ќе стануваме ли ние Милан? Каква визија имате бе кловнови низаедни

Understand Newcastle had made an approach for Andrey Santos in the last 24hrs, matching Chelsea’s fee and offering him a more lucrative wage. However, the 22yo gave full priority to Man Utd, which impressed #MUFC hierarchy and pushed them to try and close the deal quickly

Овие Њукасл се као ја на ФМ07, кога пробував да го земам Аршавин у Вардар.

Understand Newcastle had made an approach for Andrey Santos in the last 24hrs, matching Chelsea’s fee and offering him a more lucrative wage. However, the 22yo gave full priority to Man Utd, which impressed #MUFC hierarchy and pushed them to try and close the deal quickly

Овие Њукасл се као ја на ФМ07, кога пробував да го земам Аршавин у Вардар.
Извор за оваа, не видов ништо вакво на твитер.

Извор за оваа, не видов ништо вакво на твитер.
Што те изненадува обичен спин и одчичен ПР. Детето може да се покаже како одлично засилување но има уште многу работа за негов напредок но имајќи предвид дека кај нас си пропаѓаат таленти како жетони ми е страв да не пропадне и овој. Сега веке чекаме на тој фамозниот маркиин сајнинг кој ке е и дали ке биде блиску до маркин сајнинг ке видиме. За маркиин сајнинг беа Ансерсон, Тонали, Чуамени , Фернандеш небепе во тој ранг . Се спомнуваат Алех Скот ни тој не е во тој ранг. Освен Б.Гимераеш не ми текнува за играч од таков ранг.

Ако е на продажба Јунајтед мора барем да се обиде и нека одјебат со таа политика за плати. Многу добро се сеќаваме кога го сакавме Кејн , не го зедовме на негово место дојде Хојлумд за 85 м , не се покажа подоцна спукавме 75 за Шешко , плакаме дупла пара на анонимуси и раленти наместо за веке расен стрелец. Исто наместо Невеш за некој си 10 - 15 м не го зедовме и пак отидовме со по евтината опција Угарте ужасен трансфер период. Единстевено според мене само Мбеумо , Куња и Леманс се топ погодоци се друго е за во канта.

И уште нешто ич нема да ми е мака ако Бруно побара да си оди , човекот даде се но од јунајте му дадоа само просеци колку и да се труди неможе сам. Му посакувам барем еден или два трофеја да земе со Реал или Варса или Баерн , да се израдува и тој на голем трофеј , заслижува .

Читам Руни многу го испофалил Сантос, ако не е некоја кромид вест. Плус вчера оној челзиевиот брбљач исто од лајно подоле ги направи Челзи за продажбата. Може вака така и добар трансфер да испадне.

Читам Руни многу го испофалил Сантос, ако не е некоја кромид вест. Плус вчера оној челзиевиот брбљач исто од лајно подоле ги направи Челзи за продажбата. Може вака така и добар трансфер да испадне.
Мислам дека никој не го пљука детето туку има сомнежи за него, плус детето е несикусно а ние немаме тим што ќе развива таленти.
Се ќе зависи дали ќе донесат искусен везњак Сантош 100% нема да е стартер.

Џо Кол исто така ги распна Челзи за Сантош.

Искрено, од тоа што видов како профил и статистика, прилично надежен трансфер е. Доминантни му се дефанзивни карактеристики, добро ја чита играта, прилично сигурен бил на топката, и имал добра пас техника и line breaking passes (ала Лисандро што ги праи). Ми се чини ќе биде стартен ДМ и/или ќе се ротира со Едерсон, а Едерсон ќе ротира со Коби и Сантош.

Ние не развиваме таленти, ама Хејвен и Јоро ги отепавме сезонава, на најодговорни места.
Зорт мења правила.
Автоматски споено мислење:

Џо Кол исто така ги распна Челзи за Сантош.

Искрено, од тоа што видов како профил и статистика, прилично надежен трансфер е. Доминантни му се дефанзивни карактеристики, добро ја чита играта, прилично сигурен бил на топката, и имал добра пас техника и line breaking passes (ала Лисандро што ги праи).
Се' што не е Угарте :D

Ние не развиваме таленти, ама Хејвен и Јоро ги отепавме сезонава, на најодговорни места.
Зорт мења правила.
Па не се само они колку на таленти им отворивме потенцијал последните 13 години.
Ги спомна Јоро и Хејвен они барем имаат од кого да крадат занает, од кого ќе крадат Сантош и Меино, мора да се донесе искусен везњак проблем е што подобрите се продадоа.

Едино што утнал, Ball carrying не му е баш јака страна.
Да бе земаме прва класа везњак, глупи се Сити, Арсенал, кокошките и скаусерите што не трчаат по него, и фрлаат пари по преценети играчи како Андерсон, Тонали, Бруно Г. Нашата управа е толку спрема што сите ќе ги зезне.

Back
На врв Bottom