Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
таман кога мислиш дека по безвезе графит неможе да направите, вие ни го докажувате спротивното. браво момци само така продолжетеПрегледај го приврзокот 481155Nov grafit podgrupa CairCrew.
Сте требале и доле да пишете:Прегледај го приврзокот 481155Nov grafit podgrupa CairCrew.
Od Cair Republik do Cair FabrikСте требале и доле да пишете:
ДИСЛОКАЦИЈА НА УСЈЕ МОРА ДА ИМА!
La fabrique или Фабрика УлтрасаOd Cair Republik do Cair Fabrik
Ne mislam deka ja zemale taa ideja od nekoja sluchajna maica, tuku e dobro poznat fakt deka makedonskite grupi sakaat da kopiraat od Belgrad, za da izgledaat kako gangsteri od Delije i Grobari, namesto da zemaat inspiracija od vistinski ultras grupi (Italija, Germanija, Shvajcarija itn.).La fabrique или Фабрика Ултраса

Хахахахахахахахах ни ти сам не веруеш у овој што га кажуеш ај одмори малкоNe mislam deka ja zemale taa ideja od nekoja sluchajna maica, tuku e dobro poznat fakt deka makedonskite grupi sakaat da kopiraat od Belgrad, za da izgledaat kako gangsteri od Delije i Grobari, namesto da zemaat inspiracija od vistinski ultras grupi (Italija, Germanija, Shvajcarija itn.).
Eden primer: Vojvodi – Crazy South![]()
Како изгледаат ГАНГСТЕРИТЕ од делије и гробариNe mislam deka ja zemale taa ideja od nekoja sluchajna maica, tuku e dobro poznat fakt deka makedonskite grupi sakaat da kopiraat od Belgrad, za da izgledaat kako gangsteri od Delije i Grobari, namesto da zemaat inspiracija od vistinski ultras grupi (Italija, Germanija, Shvajcarija itn.).
Eden primer: Vojvodi – Crazy South![]()

Od koja grupa si ti decko?Хахахахахахахахах ни ти сам не веруеш у овој што га кажуеш ај одмори малко
Кога сме кај графити, приметив и кај браќата нивни Ајдуци доста графити , сигурно преку 10 за сега, ме изненадија, се спремаат за прва лига изгледаСекогаш оригинални Кумани, во свој стил право во центар. Почит до Вас!
Same shitКако изгледаат ГАНГСТЕРИТЕ од делије и гробари![]()