Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Јас знам дека сме влезени, ама ако повторното влегување во би значело уште една кула во Дубаи и уште една јахта за тој што не внесе првиот пат- сум за апсолутно.
Која е алтернативата освен ЕУ? Се читаме?

Не знам зошто воопшто пробуваш да водиш дискусија за нешто кога си тотално исклучен од секоја реалност.

Под секое ниво е да водам дискусја со тебе- комуњар што верувал и гласал за бројчаник на триумфална и Формула 1 Гран При.

Планот во моментов е да ве држиме изолирани и сиромашни додека не се иселите. Тоа би била катарзата за општество.

Под секое ниво е да водам дискусја со тебе- комуњар што верувал и гласал за бројчаник на триумфална и Формула 1 Гран При.

Планот во моментов е да ве држиме изолирани и сиромашни додека не се иселите. Тоа би била катарзата за општество.
Абе изгубен, те прашав и те прашувам пак еве, КОЈА Е АЛТЕРНАТИВАТА ЗА МАКЕДОНИЈА? Сакаш на англиски или на друг јазик да те прашам? Никој не те праша ова погоре.

Абе изгубен, те прашав и те прашувам пак еве, КОЈА Е АЛТЕРНАТИВАТА ЗА МАКЕДОНИЈА? Сакаш на англиски или на друг јазик да те прашам? Никој не те праша ова погоре.

Ти кажав. Никој вас не ви се објаснува и не ви одговара на прашања. Иселете се.

Ти кажав. Никој вас не ви се објаснува и не ви одговара на прашања. Иселете се.
Иселете се не е аргумент. Те прашав едноставно прашање, која е алтернативата на ЕУ и како ќе ја реализираш? Ако имаш аргументи повели изнеси ги, aко немаш не ја тупи

Јас ти одговорив, нема алтернатива, но исто така затоа што нема алтернатива не значи дека треба некој да прави од мене и моите претци џукели.
Се надевам ти се разјасни, и во право се другите, исели се.

Иселете се не е аргумент. Те прашав едноставно прашање, која е алтернативата на ЕУ и како ќе ја реализираш? Ако имаш аргументи повели изнеси ги, aко немаш не ја тупи

Ти кажав. Нема ЕУ, ќе се распаднеме изолирани и сиромашнк, и затоа најубаво иселете си се со време.

Јас ти одговорив, нема алтернатива, но исто така затоа што нема алтернатива не значи дека треба некој да прави од мене и моите претци џукели.
Се надевам ти се разјасни, и во право се другите, исели се.
НЕ! Не го менувај муабетот!!! Прашањето беше дали Македонија има реална алтернатива на ЕУ и која е таа. Никој не дискутираше дали некој мене или моите предци ги правел шукели!

НЕ! Не го менувај муабетот!!! Прашањето беше дали Македонија има реална алтернатива на ЕУ и која е таа. Никој не дискутираше дали некој мене или моите предци ги правел шукели!

вади бугарски како хот ајс и бегај со време, нема да влагаме уште долго.

Ти кажав. Нема ЕУ, ќе се распаднеме изолирани и сиромашнк, и затоа најубаво иселете си се со време.

Ќе се распаднеме не е алтернатива. Те прашав со што ќе ја замениш ЕУ економски, трговски и инфраструктурно. Имаш одговор?

Ќе се распаднеме не е алтернатива. Те прашав со што ќе ја замениш ЕУ економски, трговски и инфраструктурно. Имаш одговор?

Со анексија од страна на Бугарија може ли ?

Анексија не е економски модел. Прашањето беше со што ќе ја замениш ЕУ економски, трговски и инфраструктурно?

Нема засебен модел кога си едно со некого. Ќе се уштекаме на тоа што го имааат и сите среќни. Немој да се секираш ти. Исходот е ист како и да е.

Back
На врв Bottom