Ако ова му се слабости, има ли барем една позитивна страна?Најмногу слабости има физички, не е многу брз, слаб во дуели, не покрива многу простор по терен како бокс то бокс (пример Николов) играч, а очекував и дека има поквалитетен пас.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ова му се слабости, има ли барем една позитивна страна?Најмногу слабости има физички, не е многу брз, слаб во дуели, не покрива многу простор по терен како бокс то бокс (пример Николов) играч, а очекував и дека има поквалитетен пас.

Овој прашање е и дали воопшто ќе го дочекаме да дебитира за Вардар, не па нешто повеќе.
Ја гледав во живо, играчиве на противничкиот тим мнозинство изгледаа ко кадети![]()
Highlights | Veikkausliiga: KuPS–Ilves 23.6.2026
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Ја гледав во живо, играчиве на противничкиот тим мнозинство изгледаа ко кадети
Видете колкаво животно е тој во одбрана 4ката Касим од Гана, трча како луд, спремен е а и во средина се добри да не ги потценуваме остај што си праиме бајрам со умот уиграни се добро сигурно нема на случајност да остават кога ке гостуваат во Скопје а и не заборавајте фека ние во Куманово со башкими и во Гостивар со арсими се мачевме гол да дадеме така да не летаме многу![]()
Highlights | Veikkausliiga: KuPS–Ilves 23.6.2026
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Баш така браво многу точно, реално и искрено кажано и нема што повеќе да се коментира само да се знае дека не сме рамноземјаши и добро имаме во предвид повеќе сценарија дека со овој состав актуелен можеме само ради трет фактор и причини на среќа да поминеме прво коло или некое следно.....Народот тука заборава една работа. Ова е лига на шампиони и тука се сите прваци на своите земји и лиги. Значи не е како лани Ла Фиорита, петта у Сан Марино или Лозана седма у Швајцарија, ипи дојдени преку куп, или не знам што. Ова е најдоброто што државата го има, вклучувајќи не е и нас. Така да, едно е сигурно, слаб или залутан противник нема.Башка што овие и сега се први и главен кандидат за титула и оваа сезона. Веројатно се послаби од лани затоа што добро ја наплатиле минатата добра сезона, као што ја наплати и Шкендија, као и ние што сме без Мато, но од друга страна имаат нови играчи и се во полна натпреварувачка форма. И на нив како и на нас, секое помнато коло им носи големи финансиски бенефити и простор за играње во групи бар во Конференс...
Затоа ладна глава и со среќа...