Зашто одредени пораки треба да допрат исклучиво до одредени ентикуми .
Не сите што читаат имаат капацитет да екстраполираат информации од недоволно приложени податоци.
Воглавно, сите вакви движења „лгбт“, „мигранти, уџите ми!“, „нема правда нема мир“ се препишуваат на модерната левица, чиј што таргет се младите во периодот кога го оформуваат својот карактер и поглед кон светот а тоа се средношколци и студенти.
Дрога, алкохол, права, слободи, „државата ме опресира“ се присутни во сите европски држави, САД, Русија. Не случајно овие земји се со мнозинско христијанско население. Некои имаат и значително муслиманско население кое НЕ ПОДЛЕЖИ на ваква индоктринација (има исклучоци, минорен процент доколку пристапите со статистика).
Се поставува прашањето зошто е така?
Јас само ќе ве потсетам како САД влезе во војна со Иран. Додека САД ги бомбардираше иранците, една држава систематски вршеше прогон на христијанско и муслиманско население во Јужен Либан. Цели села се уништени, поминува војска па багери да порамнат се. Истата таа држава чии војници со ЧЕКАН рушеа статуа на Исус Христос во либанските христијански села.
Да не должам многу а и ме мрзи да пишувам, тука сум да се насмеам и да ве насмеам а не да ви потврдувам теории на заговор.
Но, сепак да. Еврејското лоби ја контролира моменталната администрација на Трамп. Еврејското лоби ја контролира денешната модерна левица преку која ги инструира младите да ја мразат и поткопуваат својата држава до степен да таа власт е инфилтрирана со израелски агенти и се јаде самата себе. Ова е докажан факт! Примери ви се Британија, Франција, Германија, Шпанија, Португалија, Италија, Шведска...
Чекајте! Не очајувајте! Има надеж. Во Европа (каде ако не тука хехе) се раѓа нова искра. Но овој пат белиот човек нема да го боли кур како ќе го нарекуваат, ќе ги напика во гетото и ќе ги остави на гладните волци чија кожа им ја тегнеа со помош на амерички грб.