- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.600
- Поени од реакции
- 7.422
в година трета лига,кои дресови ретро се планирани за трета лига?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си играте играчки со народни пари ама ако дури има будали само удрете. Клубот е во ВМФЛ, а има шанси да оди и во Трета, па да го снема како ФК Победа ама вас ви текнало за ретро дрес. Село гори баба си ја чешла.Прегледај го приврзокот 480347Прегледај го приврзокот 480348
Се надевам дека ви се океј, за жал и покрај сите напори, чекања, не успеавме да го добиеме белиот дрес со зелени (место црни) јачиња.
️
Кој се тие 100 светски фирми? Да не играте пак со турците како што ми кажува пилетоГреој манастирски, јас ќе му земам на Пелистер... греој. Пелистер има пакет со различни понуди, истите се презентирани и испратени на над 100 светски фирми, имаше интерес од дел уште има, ама со испаѓањето втора лига, нештата станват уште потешки, за жал. Не се резили. Да не треба да прашаме некој? Беа и Autowelt за божиќната, па? 14 години ИНСТИТУЦИЈА!
Клубот денес ќе добие најверојатно претседател, искрено бомба, неочекувано име, со низа успеси зад себе во се што работел, чесен, чист, вреден, приступачен, визионер ама да се почека да не се брза.
.Запрепастен сум хаха, фала ти како и да е.Me nemase ama eve me klubot vtora liga egoto i 'znaejneto' na site ne odnese vo ponizok rank vo vtora selska liga i ako otpadna 5 prvoligasi mizwrno za makedonskiot fudbal prvo da se navratam na natprevarot vo kavadarci pelister e osteten mnogu neponoven penal na mirko izlezen golman vlezeni igraci na sponojte porano vo 16 metri penal nad drvoto svajc ama i taka morase da se pobedi klubot za zal ni otpadna a pod pelisterot tivko. Ste se fatile za dekso ligajcari edni zad skrieni profili i jas bev protiv nego mozitw da vidite prethodni mislejna moj ama fakt e deka toj bese edinstvenata svetla tocka vo negovata rabota od luge vo klubot znam deka strasno ja turkal sekoja negova zamisla pa sega i za fan sop e sega vtora liga ama namesto ovde da komentirame treba da odime i da kupime po eden dres da navivame i kritiki da davame ama dres da kupime i sezonska i da go pomognime klubot ama ovaj grad ima se pojke selacana pa se fativte i za dresot citam dresot e odlicen kako so citam spored to so bilo daeno vo katalog silno povrzan so ckembari i kenan preku ptico moja detal so dava ogromno znacejne a to koja zelena pa ne bidete zakoceni klubot imal 1000 nijansi na zeleni pred se vo logoto vo svojata istorija e na pak dresojte ama mali ste ovde pojma nemate sme imale i crno bela garnitura koga sakavme da sme kako partizan sme imale i sina i portokaleva ama od kaj da znajte koga ste tuka samo za lajna jadejne mnogu e bitno da se pogodi nov pretsedatel a to da ne se legendite lazni i za zal legenda koj trgnal vo pogresen pravec vo zivotot da se napraj edna cistka od ekonom do se da ostanat dekso i bruno drugo se aut od klubot za da naprajme temeli za idninata a najubo e sekako privatnik isto citam za taf pa tie pari kolku i da se indirektno pomagat i za vo budjetot za prva ekipa parite sho se davale za skolata ke se prenamenat za prva ekipa isto kako vo leviot djeb da imas 1000 denari i vo desniot da ti dodam uste 1000 site se tvoj kako ke gi trosis taka ama + se trkala samo da se komentiralo inace stojam na muabetot deka za dekso sakase sekretarot da se unapredi licno slusnav vo kafic kaj so mu kazva na negova masa jas ke recam da ne ja pika glata da si go praj to so znaj oti podobar nemame bitno koj ke e trener i koj ke bidat treneri vo skolata i tie krlezite ostanati da se trgnat dimov tepacot so ke mavase na brakata ckembari grozdanov i da se napraj plan i vizija za sorabotka so skolite privatni a ne da mu barat pari na pelister ako e taka da mu se iznajmuva za 1000 evra mesecno terenot pa neka platat. Pozdrav do nekoe drugo javuvajne braka ckembari.
Уживај, нема да оди клубот 3та ќе се врати прва, да штета е шо испадна, ама шо треба? Да не влези ТАВ спонзор? Да не се отвори Фан Шоп еднаш за секогаш? Демек мене к*рот ме боли, а ти се секираш а или ред други овде на кој ништо не ви чини. Да, на над 100 потенцијални спонози е презентиран клубот, дел има/ше конкретни работи дел основа, дел одбиени, дел не се прознесија, ама не се фамозни турци изникнати како печурки... да не заборајме, ако не извадев зимата против турците и штетен договор или преддоговор да не се одеше на совет уште 4ца будали кои "к*рот не боли за Пелистер" сега можи не само испаднати, ќе имавме и сменато име на клуб, стадион, а можи и долгој... ШТЕТА е огромна шо испаднавме ама не е крај на светот и не треба да е... Ај утре можи претседател, име поддржано и неизвалкано, чисто и афторитетно... само да не брзаме, да биди еднаш па после отом потом...Си играте играчки со народни пари ама ако дури има будали само удрете. Клубот е во ВМФЛ, а има шанси да оди и во Трета, па да го снема како ФК Победа ама вас ви текнало за ретро дрес. Село гори баба си ја чешла.
Автоматски споено мислење:
Кој се тие 100 светски фирми? Да не играте пак со турците како што ми кажува пилето.
Доста со тоа претходно како беше, нели вие бевте различни, манакени на батерии само за сликање. Продадена душо за ситни пари се фалиш со бело црно дрес.Оди прошетај, касни некоја јаготка и... Згрешени бои... хахахахаха. Кога во последните 15 години не било печатено? Иначе додека се назначи управа не треба да се завршат познатите работи? Пелистер е над секој. Дресови од каталог, а од шо? Претходно да не бил во замиот дизајн сатот испечатен? За разлика од Макрон и слични, Јома нема такво нешто. И наместо да прикажваш, купи си дрес оти претходно не си можел. Комплексаш.
Ај по ред ТАВ ти личи на спонзор подржувачите на младинските категории па се чаталиш овде. Од 100 потенцијални спонзори да не убедиш никој треба да се запрашаш дали треба да продолжиш да ја работиш истата работа очигледно не ги оди баш најдобро. И тие фамозно турци твојот претседател со борина што го барате преговараше.Да не влези ТАВ спонзор? Да не се отвори Фан Шоп еднаш за секогаш? Демек мене к*рот ме боли, а ти се секираш а или ред други овде на кој ништо не ви чини. Да, на над 100 потенцијални спонози е презентиран клубот, дел има/ше конкретни работи дел основа, дел одбиени, дел не се прознесија, ама не се фамозни турци изникнати како печурки... да не заборајме, ако не извадев зимата против турците и штетен договор
После толку глупости сега, а и уназад, да не речам лајна изедени, срам си шо се појавуваш на трибина со НГ, толку имам да кажам, дно.Доста со тоа претходно како беше, нели вие бевте различни, манакени на батерии само за сликање. Продадена душо за ситни пари се фалиш со бело црно дрес.
Автоматски споено мислење:
Ај по ред ТАВ ти личи на спонзор подржувачите на младинските категории па се чаталиш овде. Од 100 потенцијални спонзори да не убедиш никој треба да се запрашаш дали треба да продолжиш да ја работиш истата работа очигледно не ги оди баш најдобро. И тие фамозно турци твојот претседател со борина што го барате преговараше.
На крај ќе испадни дека намерно го пуштивме клубот втора лига да си покриете сопствените неуспеси да најдете спонзор демек еве втора лига испаднавме и се откажала спонзорите инаку готово ќе потпиша.
Уште по Капинот цела јавност прашуваше кој е спортски директор и кој ги носи засилувањата ама најлесно е оти отпаднавме кој е крив тренерот кој ги промаши засилувањата и го избравме тренерот и толку нема појќе кој да е крив.
Не ми доликува да паднам на твое ниво да не речам простотилук, кој е дно се виде по резултатите што ги имаш ова година.После толку глупости сега, а и уназад, да не речам лајна изедени, срам си шо се појавуваш на трибина со НГ, толку имам да кажам, дно.
Фан шоп имаше со Гивова и Интерспорт (Орка) ама само неколку месеци беше после тоа поради слабиот интерес пропадна работата. Дресовите беа домашниот и гостинскиот, а позади каде што беше презимето на играчите пишуваше ФК ПЕЛИСТЕР, напред беше ЗК Пелагонија, назад долу беа Орка Холдинг и Пелистерка. Тие дресови беа само за ФК Пелистер, а не сега како вашите од каталог и да си бирате која боја само и пак фушарските да ја завршите работата. Одговори ми на прашањето како можи од 100 спонзори да не сакаат барем 5 да инвестираат во клубот? Остај го ТАВ на страна со смешна сума која веројатно нема да е само за школата. Јас не се секирам јас гледам парата да се врти, а тоа дали е ФК Пелистер, РК Пелситер, Ал Кувајт, Вардар мене не ме интересира.Уживај, нема да оди клубот 3та ќе се врати прва, да штета е шо испадна, ама шо треба? Да не влези ТАВ спонзор? Да не се отвори Фан Шоп еднаш за секогаш? Демек мене к*рот ме боли, а ти се секираш а или ред други овде на кој ништо не ви чини. Да, на над 100 потенцијални спонози е презентиран клубот, дел има/ше конкретни работи дел основа, дел одбиени, дел не се прознесија, ама не се фамозни турци изникнати како печурки... да не заборајме, ако не извадев зимата против турците и штетен договор или преддоговор да не се одеше на совет уште 4ца будали кои "к*рот не боли за Пелистер" сега можи не само испаднати, ќе имавме и сменато име на клуб, стадион, а можи и долгој... ШТЕТА е огромна шо испаднавме ама не е крај на светот и не треба да е... Ај утре можи претседател, име поддржано и неизвалкано, чисто и афторитетно... само да не брзаме, да биди еднаш па после отом потом...
Не ми е прифатена, јбг.А шо бара Млекси во клубот уште, не си даде оставка?

Од кој не ти е прифатена кога цела управа си даде оставка заедно со тебе? Господ да чува од ова лудилоНе ми е прифатена, јбг.![]()
си дал отказ од сликар за да може да биде унапреден,што е тука чудно?Од кој не ти е прифатена кога цела управа си даде оставка заедно со тебе? Господ да чува од ова лудило
си дал отказ од сликар за да може да биде унапреден,што е тука чудно?