- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.753
- Поени од реакции
- 46.495
Би го згазил да ми е поблиску.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би му дал?Баш е симпатичен тука.
Хато ќе им е лев бек изгледа или ќе идат ќе си го вратат Хол од Њукасл.
Што ќе им е Палестра на Челзи веќе имаат тројца десни бекови, Рис Џејмс, Густо и Ачеампонг.
Лев бек им треба сега а не десен.
Челзи имаат клаузула за процент од следна продажба на Хол и повеќе им се исплати Манчестер или некој друг да го купи а тие најверојатно ќе одат по Камбијасо од Јувентус или некој друг.Хато ќе им е лев бек изгледа или ќе идат ќе си го вратат Хол од Њукасл.
Секако ненормална пара фрлаат.
Шо знам дали ќе го купиме, нашите се понашаат како балканци у бутик на Прада, "не ја само да прашам".Челзи имаат клаузула за процент од следна продажба на Хол и повеќе им се исплати Манчестер или некој друг да го купи а тие најверојатно ќе одат по Камбијасо од Јувентус или некој друг.
Која поевтина опција Ентони Робинсон од Фулам.Ќе мора да искешираат на Хол да го решат проблемот на таа позиција.Шо знам дали ќе го купиме, нашите се понашаат како балканци у бутик на Прада, "не ја само да прашам".
Најверојатно поевтини опции ќе бараат нашите.
Сега се дискутираше во фан клубот на Јунајтед, овој Диуф од Вест хем што игра денес за Сенегал, он е поевтина опција и од двајцата мислам.Која поевтина опција Ентони Робинсон од Фулам.Ќе мора да искешираат на Хол да го решат проблемот на таа позиција.