- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.517
- Поени од реакции
- 17.744
Колку лошо одиграа португалците дури не се искоментира ништо за арена мк..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па можно е што, самиот има погрешна перцепција за себе играјќи во Ш лига и не може ни да доминира во истата.А Роналдо да беше на клупа Португалија инаку џам ќе свиткаше
Брат бетер од Филе си кога станува збор Кикица. Олади добро е. Се испосра и тоа е. Наредна ај ќе пукне хет трик.Инаку гледав на BBC 1 и коментаторт кажа една информација дека Конго во последните 15 меча нема пораз што е поголем од 1 гол разлика и последниот и од Мароко пред скоро година дена.
За Бразил сум јас, не сум ко вас секташи слепо да го следам Роналдо.Брат бетер од Филе си кога станува збор Кикица. Олади добро е. Се испосра и тоа е. Наредна ај ќе пукне хет трик.
Кур ме боли за кого си ти. Се напна за Роналдо што збориме. Па да збориме за калимеро на темава кога Португалија игра? Еве сега следна е Англија со Хрватска и за неа ќе се збори. Вчера се збореше за Меси кога играше и така. Уклучи тоа мозкот малце не само хехенца ретардирани да ставаш.За Бразил сум јас, не сум ко вас секташи слепо да го следам Роналдо.
Сакам Рафиња хет-трик да даде.

Како бе ја напнат види се што пишуваш, со Филе за у ментална установа стеКур ме боли за кого си ти. Се напна за Роналдо што збориме. Па да збориме за калимеро на темава кога Португалија игра? Еве сега следна е Англија со Хрватска и за неа ќе се збори. Вчера се збореше за Меси кога играше и така. Уклучи тоа мозкот малце не само хехенца ретардирани да ставаш.
Ти слушаш ББС. Ама на рејтингов на Фифа листата Алжир е 28ми а Конго е 46.
Викам јас ти се напна ти не![]()

Јас ти објаснувам зошто за Роналдо се пишуваше на темава. Да не сакаш за состојбата на загрозените сексуални малцинства во Сомалија да пишуваме ебати ботот.Како бе ја напнат види се што пишуваш, со Филе за у ментална установа сте![]()

Леао е играч што може да пројде еден на еден, затоа го пушти место пувалото Нето, кое вртеше кругови на таа лева страна. Е на Леао тоа во Серие А и му успева, ама чамугите овде го исклучија од штек.Малку им беше педеров што е играч помалку на терен, па уште и Леао го пушти во игра.
Мали смири си ги хормоните, многу се фрустрираш ради Роналдо.Јас ти објаснувам зошто за Роналдо се пишуваше на темава. Да не сакаш за состојбата на загрозените сексуални малцинства во Сомалија да пишуваме ебати ботот.
Филе два олабај се![]()
ООо халаМадрид Филе. Олабај ајМали смири си ги хормоните, многу се фрустрираш ради Роналдо.
Ти бабан за кого навиваш тука? За Турција или Белгија?Dolgo e prvenstvotot babani, tek doprva ke go gledame vistinskite lica na jakite repki