СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Колку лошо одиграа португалците дури не се искоментира ништо за арена мк..

Некој тука видел на резултати Меси дал 3 гола и очекуваат и Роналдо да даде толку, кој не ја гледал таа утакмица нека си ја погледне и ќе види огромна разлика во одбраната на Алжир и Конго.
Сите очекувате голови а заборавате на вториот сегмент од играта...одбраната.
Денес Конго одигра супер одбрана и не смее да им се одземе тоа, исто како што одиграа и Капе Верде против Шпанија а сите очекуваа голеада.

А Роналдо да беше на клупа Португалија инаку џам ќе свиткаше
Па можно е што, самиот има погрешна перцепција за себе играјќи во Ш лига и не може ни да доминира во истата.

Инаку гледав на BBC 1 и коментаторт кажа една информација дека Конго во последните 15 меча нема пораз што е поголем од 1 гол разлика и последниот и од Мароко пред скоро година дена.

Инаку гледав на BBC 1 и коментаторт кажа една информација дека Конго во последните 15 меча нема пораз што е поголем од 1 гол разлика и последниот и од Мароко пред скоро година дена.
Брат бетер од Филе си кога станува збор Кикица. Олади добро е. Се испосра и тоа е. Наредна ај ќе пукне хет трик.

Брат бетер од Филе си кога станува збор Кикица. Олади добро е. Се испосра и тоа е. Наредна ај ќе пукне хет трик.
За Бразил сум јас, не сум ко вас секташи слепо да го следам Роналдо.
Сакам Рафиња хет-трик да даде.

За Бразил сум јас, не сум ко вас секташи слепо да го следам Роналдо.
Сакам Рафиња хет-трик да даде.
Кур ме боли за кого си ти. Се напна за Роналдо што збориме. Па да збориме за калимеро на темава кога Португалија игра? Еве сега следна е Англија со Хрватска и за неа ќе се збори. Вчера се збореше за Меси кога играше и така. Уклучи тоа мозкот малце не само хехенца ретардирани да ставаш.

Ти слушаш ББС. Ама на рејтингов на Фифа листата Алжир е 28ми а Конго е 46.
Викам јас ти се напна ти не :D

Кур ме боли за кого си ти. Се напна за Роналдо што збориме. Па да збориме за калимеро на темава кога Португалија игра? Еве сега следна е Англија со Хрватска и за неа ќе се збори. Вчера се збореше за Меси кога играше и така. Уклучи тоа мозкот малце не само хехенца ретардирани да ставаш.

Ти слушаш ББС. Ама на рејтингов на Фифа листата Алжир е 28ми а Конго е 46.
Викам јас ти се напна ти не :D
Како бе ја напнат види се што пишуваш, со Филе за у ментална установа сте :pos:

Како бе ја напнат види се што пишуваш, со Филе за у ментална установа сте :pos:
Јас ти објаснувам зошто за Роналдо се пишуваше на темава. Да не сакаш за состојбата на загрозените сексуални малцинства во Сомалија да пишуваме ебати ботот.

Филе два олабај се :D

Малку им беше педеров што е играч помалку на терен, па уште и Леао го пушти во игра.
Леао е играч што може да пројде еден на еден, затоа го пушти место пувалото Нето, кое вртеше кругови на таа лева страна. Е на Леао тоа во Серие А и му успева, ама чамугите овде го исклучија од штек.

Јас ти објаснувам зошто за Роналдо се пишуваше на темава. Да не сакаш за состојбата на загрозените сексуални малцинства во Сомалија да пишуваме ебати ботот.

Филе два олабај се :D
Мали смири си ги хормоните, многу се фрустрираш ради Роналдо.

Dolgo e prvenstvotot babani, tek doprva ke go gledame vistinskite lica na jakite repki

Back
На врв Bottom