Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Slike,slike i samo slike.Pa onda dolazi ja imam ovo imam ono sve sami znalci i hakeri a niko nece da pomogne bilo kome ni jedan jedini mac da udeli kazu stite servere e ove slike sve govore,sami telohranitelji servera... :D

XAXAXA pa ti tako radis brate kao dete si XAXAXAXA
Ja se zabavljam a ti se palis u tome je razlika izmedu tebe i mene.Ja pravim ovdje sou zabavu.Meni je ovo sprdacina a pojedinci skacu ko zabe.Meni je ovo oko iptv sve zajebancija.Ne gledam ja liste nikad osim max tv jedino poneki film.Kanale nikad.
Автоматски споено мислење:

Slike,slike i samo slike.Pa onda dolazi ja imam ovo imam ono sve sami znalci i hakeri a niko nece da pomogne bilo kome ni jedan jedini mac da udeli kazu stite servere e ove slike sve govore,sami telohranitelji servera... :D
Pa jedino slike imamo

Ja se zabavljam a ti se palis u tome je razlika izmedu tebe i mene.Ja pravim ovdje sou zabavu.Meni je ovo sprdacina a pojedinci skacu ko zabe.Meni je ovo oko iptv sve zajebancija.Ne gledam ja liste nikad osim max tv jedino poneki film.Kanale nikad.

Pa jedino slike imamo
Pa jest ne gledas ti to zato i imas po 10 listi od jednog servera jer ti iptv zajebancija.Ali neka te druze dobar si ti samo tako nastavi.Mozda nekada nesto i udelis iz te tvoje kolekcije,ima raje koja nema sta gledati.

Pa jedino slike imamo
To si sam sprdan zar nevidis date niko nejebe za jedan dinar idi sada sa tvoji kuce se raspravjaj kako mi imamo sve od liste hahahah .Ides na ignore hahaah.

Pa jest ne gledas ti to zato i imas po 10 listi od jednog servera jer ti iptv zajebancija.Ali neka te druze dobar si ti samo tako nastavi.Mozda nekada nesto i udelis iz te tvoje kolekcije,ima raje koja nema sta gledati.
Jednog imam 38 kom tocno taj nesmem da slikam najbolji top vrh najbolji.
Ne brini ti imaju svi sta da gledaju dok je telegrama nema zime za nikog.

To si sam sprdan zar nevidis date niko nejebe za jedan dinar idi sada sa tvoji kuce se raspravjaj kako mi imamo sve od liste hahahah .Ides na ignore hahaah.
To braju stavlja ti njega na ignore na m2.
Nema zajebancije hahaaaa

Jednog imam 38 kom tocno taj nesmem da slikam najbolji top vrh najbolji.
Ne brini ti imaju svi sta da gledaju dok je telegrama nema zime za nikog.

To braju stavlja ti njega na ignore na m2.
Nema zajebancije hahaaaa
jel kukas sada sto imamo liste 1781641135821.png

Mene zajebava placeni tivimate.
Xc bez problema, datoteka bez problema ali kad zelim dodati stalker nedozvoljava mi da kliknem na server ili mac. Izbaci tipkovnicu ali neotvori prozor da zpisem. Svasta. Dok na mobitelu otvori. A na tv nece. Moram vidjeti sta se desava
Kod mene je obrnuto. 5.3.2 verzija. XC mi pravi slican problem. Tek kada na neki nacin "ubagujem" intefejs na daljinski ono mi otvori da upisem. Verovatno je lakse podesiti sve na uredjaj koji radi, napraviti backup i ubaciti ga u tivimate na tv

Back
На врв Bottom