Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Јебем му датацентер ќе го пие водата. И сега имаме дата центри во Македонија со висока процесирачка моќ и го пијат водата а ти пак се бањаш и сереш. Значи се е ок.
Не фала.

Дата центри - на друго место.

Имигранти муслимани - на друго место.

Така да му кажеш на лигња.

Трајковски беше слаб претседател едвај ги доби изборите после и се одрекоа ДПМНЕ од него. Не зборувам за човекот туку за претседателот. 2001ва не знам колку имал притисок од надвор, имал сигурно, ама па ако не можеш да се носиш со тој притисок не си за таква функција. Дел е од поразот. Од човечки аспект судбината негова е трагична и луѓето поради тоа го преувеличуваат.
Од каде е ова ако може да се знае.
Немаше пораз имаше велепредавство!

Умишљена булумента :)

Издржи на форум барем до следните предвремени за да видиме кој бил у право. Ништо појако од усрана партиска ароганција после јако попушување на избори.

Не се само сдс ботови,од сите партии и без партија ги има што доживуваат нервен слом деновиве,научени на српско,чокалија менталитет што успешно му го вградија на Македонецот за 35 години нашиве партии испрдени од српските служби.
Зошто толкава загриженост, сеа че ги вметнуеме Тутабалгарчета во Уставот и тие ќе да се брана од чокалија менталитет.
(добро е барем не си повикал сите по балгарски пасош оти е ВИСОК патриотски чин, как вели брмбрмбрмбермммм)

Каде до сега се имаат покажано штетни датa-центрите ?

Последно уредено:
Зошто толкава загриженост, сеа че ги вметнуеме Тутабалгарчета во Уставот и тие ќе да се брана од чокалија менталитет.
(добро е барем не си повикал сите по балгарски пасош оти е ВИСОК патриотски чин, как вели брмбрмбрмбермммм)
За негатори на македонскиот народ и држава и бивши окупатори ни под точка разно внесување во устав ....

Издржи на форум барем до следните предвремени за да видиме кој бил у право. Ништо појако од усрана партиска ароганција после јако попушување на избори.
Нема проблем, тука сум. Тоа што тебе ти е партиска ароганција, мене ми е мерење на расположението на народот. Јасно ми е дека ти немаш допирна точка со реалноста иако сакам да ти ја доловам но не прифаќаш. Јас ти зборувам за обединување, ти ми млатиш за финансиски интерес на Мицкоски. Шаблон бот од под јајцата на Зоки и Филипче. Гној.

Каде до сега се имаат покажано штетни дате центрите ?
Во пракса, никој од форумов нема да ти одговори пошто не знаат. Теоретски @Joey-Jojo Jr. Shabadoo ќе ти нашлапа збир од АИ халуцинации и предикции кои немаат врска со реалната состојба.

Во пракса, никој од форумов нема да ти одговори пошто не знаат. Теоретски @Joey-Jojo Jr. Shabadoo ќе ти нашлапа збир од АИ халуцинации и предикции кои немаат врска со реалната состојба.
Абе све океј тоа ти што си мислиш. Супер за тебе.
Ги знам ја тие "и здравје и работа" и "сакаме работа" NGO - филмови.

Ја ти викам дека боље за Мицко е ова да не е вистина, како и оноа со имигрантите.

Нема проблем, тука сум. Тоа што тебе ти е партиска ароганција, мене ми е мерење на расположението на народот. Јасно ми е дека ти немаш допирна точка со реалноста иако сакам да ти ја доловам но не прифаќаш. Јас ти зборувам за обединување, ти ми млатиш за финансиски интерес на Мицкоски. Шаблон бот од под јајцата на Зоки и Филипче. Гној.

Ништо не ти е јасно тебе ЦокиМан, си ги повтарате грешките та едните та другите. Не научивте како се збори со народ од позиција на власт.

Абе све океј тоа ти што си мислиш. Супер за тебе.
Ги знам ја тие "и здравје и работа" и "сакаме работа" NGO - филмови.

Ја ти викам дека боље за Мицко е ова да не е вистина, како и оноа со имигрантите.
Твојата и на @Lokvan опсесија да пљампате дека целта на Мицкоски му е да се богати додека тој планира градење на стратешки енергетски капацитет кој ќе ја обезбедува државава и регионот со електрична енергија ме наведува да ве сметам за руски прдала инсталирани преку бугарската данс.

Се фати ти за миграти. ДАНС ако ти даде кур и за тој ќе се фатиш. Разбирливо е, бидејќи си Бугарин.

Твојата и на @Lokvan опсесија да пљампате дека целта на Мицкоски му е да се богати додека тој планира градење на стратешки енергетски капацитет кој ќе ја обезбедува државава и регионот со електрична енергија ме наведува да ве сметам за руски прдала инсталирани преку бугарската данс.

Се фати ти за миграти. ДАНС ако ти даде кур и за тој ќе се фатиш. Разбирливо е, бидејќи си Бугарин.
Небитно што сум ја. Батали ме мене, дали сум руско прдало или ја ебам сестра ти и жена ти у газ, небитно за темава. (иначе Lokvan ти е руско прдало, не ја, ја сум за евроатлански интеграции, он е за Лукашенко и полошо)

Битно е да не ја претвори земјава у колонија за рударство, енергија и имигранти.

Со непризнавање па признавање на "пописот" више има најмалку едн жут картон.

Ништо не ти е јасно тебе ЦокиМан, си ги повтарате грешките та едните та другите. Не научивте како се збори со народ од позиција на власт.
Ти и пар шалабајзери на кајгана не сте народот. Извади си го тоа од глава со твоите другарчиња у следено дркање во очи кај и да се среќавате бем ли ви циркуларен мајндсет.

Back
На врв Bottom