dantemkd
demon hunter
За у Турција, што знам, 20 ако добиеме на коњ сме.Ќе има убава сума за нас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За у Турција, што знам, 20 ако добиеме на коњ сме.Ќе има убава сума за нас.
.Хојлунд го активираа Наполи, Едерсон фри нинсе падна за истите пари, немаат чепнато од овогодинешниот буџет

.
Ова е тотално неточно, а многу фанови го фураат баш вака. Да не навлагам многу, 95% од играчите се зимаат на рати и влегуваат во различни фискални години, така да рачунај има многу што и не се моментално во тим и се отплаќаат, да не навлегувам пак за трансферите од лани.
Чист пример ќе ти дадам, Зубименди кој клаузулата му беше сега лупам 55 милиони, кои ако јас трагираш ќе мора да ги исплатиш одма тие пари, така Арсенал дадоа 10 повеќе, за да може на рати да им излезе.
Батали вакви муабети, и уопште не знаеме ни ја ни ти кој им е ФФП капот и економската моќ, така да надевај се дека ќе е добро.![]()
Точно е тоа што го викаш, но од друга страна и ние кога купуваме не плаќаме се наеднаш и сигурно би испреговарале рати + бонуси.
Нема врска оваа ПР само, не сме единствени кои прават трансфери.Еве за Едерсон зошто ќе го регистрираат дури 1 јули
Ептен лигави новите генерации на фудбалери, оваа небеше дозволено на времето барем јас колку што пратам фудбал од 96-97 , се се решавало инстант отказ или копачка во лице за да си знае местото кај му е. Сега несмееш да му покачеш тон,не смееш да го критикуваш. Ништо. Видоа некоја пара и се замислуват којзнае што.Почнал да се курчи во Марсеј, а го нема Де Зерби, и толку е.
Ја не ни дискутирам многу финансии тука, и ич не ме ни боли, ама претпоставувам дека официјализирањето на Хојлунд во Наполи ослободува финансии и глеј иста сума испаѓа, ептен лаички кажано без да навлегувам у детаљи како тоа функционира ама дека ослободува според ФФП ослободува и сето тоа стварно испаѓа како од едно место земени на друго инвестирани, на страна тоа што Хојлунд ќе биде плаќан на рати како и Едерсон, а дека Хојлунд можеби не е платен на Аталанта јбг тие си знаат..
Ова е тотално неточно, а многу фанови го фураат баш вака. Да не навлагам многу, 95% од играчите се зимаат на рати и влегуваат во различни фискални години, така да рачунај има многу што и не се моментално во тим и се отплаќаат, да не навлегувам пак за трансферите од лани.
Чист пример ќе ти дадам, Зубименди кој клаузулата му беше сега лупам 55 милиони, кои ако јас трагираш ќе мора да ги исплатиш одма тие пари, така Арсенал дадоа 10 повеќе, за да може на рати да им излезе.
Батали вакви муабети, и уопште не знаеме ни ја ни ти кој им е ФФП капот и економската моќ, така да надевај се дека ќе е добро.![]()