Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Момци, што ви е бре? Премиер лигата заврши пред 2 недели. Кој од првите 5 екипи направи 1 трансфер досега?

Никој, така? Калма. Критикувајте во Август ако уште нема купено играчи, вака само се стресирате. Се е базирано на шпекулации.

Момци, што ви е бре? Премиер лигата заврши пред 2 недели. Кој од првите 5 екипи направи 1 трансфер досега?

Никој, така? Калма. Критикувајте во Август ако уште нема купено играчи, вака само се стресирате. Се е базирано на шпекулации.
Премногу драматизираме како фан база, не само и на тука, туку и на твитер. Исто имам едно другарче секој ден ми плаче дека не сме земале никој сеуште. :D

Поучен од минатото лето и како делува оваа структура, нема да ме чуди да го лансираат Андерсон преку ноќ дека доаѓа кај нас, на пример, и за неколку дена да се официјализира. Реков и вчера, претходното лето и Мбеумо беше пред потпис со Тотенхем и Шешко имаше закажани лекарски со Њукасл, па видовме како заврши се. Така да ќе кулирам ова лето до Август, па ќе видиме што ќе се случува.

Ние само прашуваме не дејствуваме, исто како на пазар само гледаме нешто ни се допаѓа ама не го купиваме оти за некојси 10 - 15 % е поскапо од другата тезга , накрајот зимаме ефтино и се каеме , дежа ву ни се случува .

За Хал мислам дека нема шанси сега можеби наредното лето , за сега треба да се поеба средината со таленти да се бориме за 5 место без ниту еден трофеј. Тоа се целите на Јунајтед.
И лев бек ке се купува летово, дали Хал или друг ќе видиме, секако приоритет ќе е средината.
Автоматски споено мислење:

Поучен од минатото лето и како делува оваа структура, нема да ме чуди да го лансираат Андерсон преку ноќ дека доаѓа кај нас, на пример, и за неколку дена да се официјализира. Реков и вчера, претходното лето и Мбеумо беше пред потпис со Тотенхем и Шешко имаше закажани лекарски со Њукасл, па видовме како заврши се. Така да ќе кулирам ова лето до Август, па ќе видиме што ќе се случува.
Сите тројца беа у преговори со други клубови.

И треба големи клубови први си пазарат, погледни ги Реал и Барса.
Реал никого не може да земе, само шпекулации се. Избори за прецедник имаат.
Фарса, бати трансферот. Мене тој никад не би ми паднал на ум за појачање.

Реал никого не може да земе, само шпекулации се. Избори за прецедник имаат.
Фарса, бати трансферот. Мене тој никад не би ми паднал на ум за појачање.
Ај Реал води политика а Баерн спрема трансфери, Барса исто.

ПС Роамно еве го најави Дамфрис како завршен трансфер ќе видиме дали е точно.

Мала предност ни е што играчиве со кои се поврзуваме не се повикани на СП.

Од друга страна мислам дека премногу е тешко Њукасл да ни ги даде Хол и Тонали во исти преоден рок.

Од друга страна мислам дека премногу е тешко Њукасл да ни ги даде Хол и Тонали во исти преоден рок.
И еден од тие да земеме на коњ сме, проблем е ако некој друг клуб прв купи еден од нив. Тогаш најверојатно ќе останиме и без двајцата.

Ај здравје после на Наполи ќе им го продадеме, ако не го бива.
Плус што ќе платиме 38 мил фунти за играч кој ќе е слободен за 12 месеца, шта да ти причам ќар до гуша.
Туку да се надеваме дека нема да ги гураме со играчи веќе жабарите, да се надеваме дека ќе се погоди.

Back
На врв Bottom