Фан клуб - РК Вардар

Кај ти дава Михајло да се вратиш после онакво пичкасто бегање.
На Тале вратата во Вардар му е затворена…
Mislam mu e prosteno za toa sto go napravi.

Cestitki do Ohrid. Tret makedonski klub so trofej vo Evropa.

Dva vo LS za Vardar i po eden za Alkaloid i Ohrid. Site imaat sea tituli, samo najgolemiot klub koj go izmisli rakometot ne postoi na mapa hahaahahahaha

Унгарциве го вратија Тале на германските подесувања и сега повторно е само одбранбен играч на кого сме му благодарни за тоа што го одигра во Вардар, ама новиот ресет на кариерата може да го бара на друго место.
Охрид освои европски трофеј, четири веќе има во Скопје. Наградно прашање: кој е најракометниО град во Македонија?
Хинт: паркет

Ама пак на крај на денот јас мислам дека низ дискусија може да се стигне до некоја средина околу искажаните мислења.

Ние ја правиме атмосферата како и на форум и на други медиуми, така и во сала

Ne plukam po Mitrovic. Komentiram deka koga imame zivci nego da go trpime i cekame da stane dobar igrac, mozeme da go zememe i Uzuncev da go trpime. Toa bese paralelata.

I da, nie ja pravime atmosferata, i taa e odlicna bi rekol. Prv pat posle 4 sezoni e odlicna i entuzijasticka sto za Vardar e malku iznenaduvacki bidejki ocekuvanjata posle 2 tituli vo LS se ogromni kaj nasata publika. Ova se luge sto videle i znaat kako se zima tituli i ne mozes da gi lazes so kikiriki.

Mislam mu e prosteno za toa sto go napravi.
Ма јок… Завршена приказна е Тале, а и реално квалитативно е многу далеку од Вардар во моментов, многу далеку….

I da, nie ja pravime atmosferata, i taa e odlicna bi rekol. Prv pat posle 4 sezoni e odlicna i entuzijasticka sto za Vardar e malku iznenaduvacki bidejki ocekuvanjata posle 2 tituli vo LS se ogromni kaj nasata publika. Ova se luge sto videle i znaat kako se zima tituli i ne mozes da gi lazes so kikiriki.
За наредна сезона, што подалеку стигнеме, толку поголеми шанси за повеќе спонзори и поголем буџет
Кажаа тука дека ќе има и засилувањa, што е одлично..

ЛШ почнува со шест групи по четири екипи, првиот и вториот одат понатака а третиот и четвртиот во ЕЛ.
После две групи по шест екипи и по четири одат во четвртфинале.
Петиот и шестиот играат осминфинале ЕЛ

Потешко е вака, особено првите групи каде што има по четири екипи.

Стариов формат повеќе ни одговараше, ама и вака не е лошо да си ги пробаме силите

Back
На врв Bottom