Кодекс на облекување во институции

• Креатор на темата Креатор на темата mints1
  • Време на започнување Време на започнување
А ние што не одиме на кафе?
Т.е. одиме на "кафе" ама си порачуваме коњак :rolleyes:
И за нас ова важи?
Taka se veli de za denski izlegvanje, aj na kafe. So ke pies stvarno e sosem drug muabet, toest so ti bara dusata vo momentot. Cim sluzat to so ti se pie , dozvoleno e :toe:
Автоматски споено мислење:

Па по пижами да одиме шо да не :motorce:
Samo da ne se hello kitty pizami , tuka trgam crta :D

Па casual е фармерка и маичка да облечеш. Или лежерни панталони, whatever. Тренерка не е casual, тоа е спортска опрема.
Kako da ne bile.
Ajde ako ne i patiki da ne nosime oti samo za trcanje se ili taka nesto.

Со моменталниов сетап, кај што ниедна услуга не се нуди онлајн, кај што ќе те шетаат од шалтер на шалтер, од институција во институција, кај што треба да чекаш во неклиматизирани простории на 50 степени, скроз не е изводливо.
Кој ти кажа дека ниедна не се нуди онлајн?

Taka se veli de za denski izlegvanje, aj na kafe. So ke pies stvarno e sosem drug muabet, toest so ti bara dusata vo momentot. Cim sluzat to so ti se pie , dozvoleno e :toe:
Не е, озбилно најдругарски совет. Ако во 12 ч одите на кафе и пиете виски или коњак, нема да си најдете салам жена. Исклучоци секако дека има, ама подобро пиво нарачај си. :D
Samo da ne se hello kitty pizami , tuka trgam crta :D
Абе ништо не знаете вие. Не знаете колку е слатко кафето со hello kitty пижами…ама исклучиво на балкон дома, да не ја плашиме конкуренцијата во кафич.

Е сега ти ваљда треба да пробаш pokemon или spiderman, за да го осетиш филингот :D

Да и деколте и се што е непристојно, не треба се да се набројува.

Одмори малку со онлифенс, тие 20% се добар дел индијци со ВИ. Општо познато е дека мажите на ОФ се допишуваат со други мажи.

Ете глеаш, за некои треба.
Не е баш така, има еден конгресмен/пратеник од Мајами што сака да им воведе данок на тие што прават содржина на OnlyFans.

Материјалот на OnlyFans не е AI, просто е маркетинг, ама за комуникацијата не можам да тврдам, ама верувам дека има разни канали за комуникација.

Сеедно споредбата на Only Fans и кодекс на однесување у МВР и државни институции си нема благе везе.
Впрочем интернет е место за слобода и "анонимност", па оттука и OnlyFans.

Иначе дечкото што го стартувал OnlyFans умре пред извесно време.

Definiraj mi ti prvo mene salam zena :cautious:
I sekako fala za zagrizenosta, vo idnina povekje ke obrnam vnimanue okolu toa.
P.s vino smee ?
Ееее, многу пати сме го правеле муабетов. :D

Пиши си владе, паметните мажи фаќаат белешки од другарки.

Не е баш така, има еден конгресмен/пратеник од Мајами што сака да им воведе данок на тие што прават содржина на OnlyFans.

Материјалот на OnlyFans не е AI, просто е маркетинг, ама за комуникацијата не можам да тврдам, ама верувам дека има разни канали за комуникација.

Сеедно споредбата на Only Fans и кодекс на однесување у МВР и државни институции си нема благе везе.
Впрочем интернет е место за слобода и "анонимност", па оттука и OnlyFans.

Иначе дечкото што го стартувал OnlyFans умре пред извесно време.

Сигурен си дека нема ВИ?

Кој ти кажа дека ниедна не се нуди онлајн?
Што се нуди онлајн? Извод од матична книга не постар од 6 месеци?
Кој на крај на денот пак треба да одиш сам да си го подигнеш? За да го подигнеш, да чекаш во заеднички ред со луѓе кои немаат допирна точка со твојот предмет?

Кодекс на поажурност на шалтеристи и да се средуеф работе без да имаш врске, увек треба да е у предност пред кодекс на облачање.

Наравно тој облачање да не биде селско пачавриски. Знае се, пристојно.
А кратки панталонке у сред јако лето, не е непристојно.

За хигиену да не праимо муабет, пред сфе и сам кд си дома треа да си човечки среден, а камоли пред други људи или па у јавну институцију.

2026то Лето Господово а се дискутира ниво на пристојност при посета на институција....

Мислев дека овие ствари се учат и апсолвираат од 1во до 4то одделение.

Но, добро.

Што се нуди онлајн? Извод од матична книга не постар од 6 месеци?
Кој на крај на денот пак треба да одиш сам да си го подигнеш? За да го подигнеш, да чекаш во заеднички ред со луѓе кои немаат допирна точка со твојот предмет?
Изводи, закажување за лични документи, плаќање даноци, катастар итн.
Не знам Емка почнуваш да звучиш ко гастербајтерите што кога си идат тука се фалат како е убаво таму на запад а тука се враќаат на фабрички подесувања.
Зошто да не се издигне народот на некоја пристојност за кога ќе отиде во институција и да треба да чекаш, луѓето да бидат средени а не засмрдени?

Абе ништо не знаете вие. Не знаете колку е слатко кафето со hello kitty пижами…ама исклучиво на балкон дома, да не ја плашиме конкуренцијата во кафич.

Е сега ти ваљда треба да пробаш pokemon или spiderman, за да го осетиш филингот :D
Nekako zaboravate deka sme mazi, a povekjeto normalni mazi ni oddaleku ne se metroseksualci. Najcesto imaat dva para patiki, zimski i letni cevli i edni za po svadbi so mu odgovaraat so kostumot . Tolku :toe:
Taka da najdrugarski sovet, ako sakas normalen maz da si najdis, obrni vnimanie na ovie raboti ;).
Darling i za tebe ova vazi.

Ееее, многу пати сме го правеле муабетов. :D

Пиши си владе, паметните мажи фаќаат белешки од другарки.
Ne ja prasvas ribata kako se lovat ribi, ribarot so polna torba ribi go prasvas i trgas beleski ;)

Back
На врв Bottom