ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
uste da beshe izvadena na utakmica najdobra parola na site vreminja...izgleda ne bile deckite od Ckembari pod vlijanie na vestacka intelegencija..
Super e parolava za diganje hajp kako najava, imas uste eden kup matrijal povrzan so vadenje na beloto zname 2001, avtobusite so bea vadeni, se nadevam imaat nesto smisleno. Utakmicava mislam ke bide edna od pojakite na navivacki plan koga stanuva zbor za utakmica so dve etnicki grupi, odamna nemalo dve grupi na ist stadion plus vo vakva bitna utakmica.

Криво ми е ние што не играме каков меч на неутрален против зелкиве.Се надевам чкембари ќе се покажат во добро издание,подршката ќе ја имаат од цело Кавадарци што е во нивна корист не случајно е избран тој град за домаќин на утакмицава.
Со среќа и догодина пак во прва лига.

Чкембари и Битолчани имаат зицер да извадат иста бројка и караван како Комити/Скопјани на баражот во Кавадарци. Се испод тоа е огромен минус

Чкембари и Битолчани имаат зицер да извадат иста бројка и караван како Комити/Скопјани на баражот во Кавадарци. Се испод тоа е огромен минус
Дај бе поштедете не од вакви детски коментари.

Сигурно ќе биде јака атмосфера која бројка се очекува од Чкембари? Најверојатно ќе ви ја дадат вас поголемата трибина.

Back
На врв Bottom