ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
U city moll se setas so kola i vikas gradot e moj nie koga slavevme titula blokiran bese cel centar rekord sto ne pominavte kaj podvoznjakot skenderbeg da pokazete muda pa togas pisi gradot e tvoj.
Кога вие го шетавте у центар и у рекорд ви беше паднато знаме и запалено, а вас сега ве нема никаде, скриени сте како глувци.

U city moll se setas so kola i vikas gradot e moj nie koga slavevme titula blokiran bese cel centar rekord sto ne pominavte kaj podvoznjakot skenderbeg da pokazete muda pa togas pisi gradot e tvoj.
Кој е нормален да помине под подвожњакот кога горе би го чекале со камења ?
Истите трикови кога беа митинзите за двојазичност и унитарност, хулигани кај Стара чаршија со флаши фрлаа токму кон протестантите кои беа под подвожњакот.

Кој е нормален да помине под подвожњакот кога горе би го чекале со камења ?
Истите трикови кога беа митинзите за двојазичност и унитарност, хулигани кај Стара чаршија со флаши фрлаа токму кон протестантите кои беа под подвожњакот.
Битно тука се 24/7

Ja nemozham da sfatam ushte Kako mozhete da vikate gllavni na gradot a nemozhete da pominete kaj sto ziveat Allbanci ahahah zoshto ne go branevte togash gradot koa vi dojdovme u sred rekord ili pa bevte po odmori ili samu gledavte niz ballkoni kako Gori gradot
Abe se placat zaso ke iskoce povtorno Cufi Koka pose ke viknat policajciii pistoli ima :drk:

Пошто сте сите 40 килажни инцестоиди, без пиштол или нож, може само оџата да ви пее дома

Back
На врв Bottom