Пророкот
Ќе ме биде...
"Општо познато" хахахахахаха. Баш ме интересира каде е тоа "општо познато". Викаш во тек било?? Ај тогаш кажи ми до каде се, односно кога ќе ја рокаат Ал Акса?
Еве како се решава проблемот со џамите во Ерусалим:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Општо познато" хахахахахаха. Баш ме интересира каде е тоа "општо познато". Викаш во тек било?? Ај тогаш кажи ми до каде се, односно кога ќе ја рокаат Ал Акса?
Бен Гвир премиер ли е? Братот има 5 седишта у парламент, Биби мораше да го постави како министер за да не му падне владиното мнозинство. Сериозно мислиш дека Израел ќе ја рушат Ал Акса? Тоа е буквално третото најсвето место за муслиманите, веднаш после џамијата во Мека и Медина. Такво нешто неиронично би предизвикало трета светска војна, и цел муслимански свет ќе се сврти против Израел. Ашкеназите имаат просечно IQ од 110, ваљда не се до толку глупи да направат цел муслимански свет да војува против нив?Еве како се решава проблемот со џамите во Ерусалим:
Бен Гвир премиер ли е? Братот има 5 седишта у парламент, Биби мораше да го постави како министер за да не му падне владиното мнозинство. Сериозно мислиш дека Израел ќе ја рушат Ал Акса? Тоа е буквално третото најсвето место за муслиманите, веднаш после џамијата во Мека и Медина. Такво нешто неиронично би предизвикало трета светска војна, и цел муслимански свет ќе се сврти против Израел. Ашкеназите имаат просечно IQ од 110, ваљда не се до толку глупи да направат цел муслимански свет да војува против нив?
Пак уште еден доказ дека Израел е ДРЖАВА. Ај сега замисли вака, УЧК кренат војна во Македонија, и како резултат на тоа Македонија постави блокада врз Арачиново, и да речеме врз Албанскиот дел на Струга. И замисли некој трансџендер ЛГБТ левичари од западот дојдат со некој си флотили, Албанија им дозволува да дојдат до Охридското Езеро за да стигнат до Струга. Што мислиш како треба ние да постапиме со таквите флотилијанци? Да ги пуштиме во државата ли?
Сега @Vanlok или @Пророкот , зависно кој е на смена, ке ти одговорат со прашањето: А зошто кога УЧК беа сардисани во Арачиново од нашите сили, Епштајн коалицијата влезе со автобуси и ги изнесе а не ни дозволи да правиме како што сега Израел прави?Пак уште еден доказ дека Израел е ДРЖАВА. Ај сега замисли вака, УЧК кренат војна во Македонија, и како резултат на тоа Македонија постави блокада врз Арачиново, и да речеме врз Албанскиот дел на Струга. И замисли некој трансџендер ЛГБТ левичари од западот дојдат со некој си флотили, Албанија им дозволува да дојдат до Охридското Езеро за да стигнат до Струга. Што мислиш како треба ние да постапиме со таквите флотилијанци? Да ги пуштиме во државата ли?
Следно ќе речат дека Евреите го измислиле УЧК и Букурешткиот договор.Сега @Vanlok или @Пророкот , зависно кој е на смена, ке ти одговорат со прашањето: А зошто кога УЧК беа сардисани во Арачиново од нашите сили, Епштајн коалицијата влезе со автобуси и ги изнесе а не ни дозволи да правиме како што сега Израел прави?
Мисли му ја како да им објасниш дека тоа што сме чекале некој да ни дозволат или да ни забранат нешто, е само показател дека ние не сме држава а не е репер како треба да се однесува вистинска држава.....
Сметаш дека до толку се креативни?...Следно ќе речат дека Евреите го измислиле УЧК и Букурешткиот договор.
Ама секако...2001-та покажавме сека сме....банана-држава!Сега @Vanlok или @Пророкот , зависно кој е на смена, ке ти одговорат со прашањето: А зошто кога УЧК беа сардисани во Арачиново од нашите сили, Епштајн коалицијата влезе со автобуси и ги изнесе а не ни дозволи да правиме како што сега Израел прави?
Мисли му ја како да им објасниш дека тоа што сме чекале некој да ни дозволат или да ни забранат нешто, е само показател дека ние не сме држава а не е репер како треба да се однесува вистинска држава.....
А зошто го тепаат баш тој, а не тебе или мене?Кога веќе се збори за УЧК... Еве долу, исто како УЧК кога се изживуваа врз тие кутрите работници во Маврово. Истите изживувања, истите методи... Истата позадина.
Единствено што дури ни УЧК не иделе до таму да се снимаат како се изживуваат, топтан со високи функционери на чело (Бен Гвир), па да го објавуваат тоа на нет за да се фалат.
Автоматски споено мислење:
А другите Израелци се лутат - не што Бен Гвир се изживувал и мачел луѓе (и тоа Европјани), туку му се лутат зошто јавно го правел тоа.
Хаха, така лесно ќе прерипаш преку фактот дека клучен министер во владата, на камера се снимаше заедно со војници како се изживуваат врз врзани Европјани? И она не е само тепање, туку мачење и изживљавање. Види ги повредите. А какви што се настрани, може и нешто друго да им правале (има куп сведоштва, па и снимки и за тоа).А зошто го тепаат баш тој, а не тебе или мене?
Дали се европјани или африканци не менува ништо, незнам зошто нагласуваш ,,врзани европјани,,. Дали се европјани или било кои други не менува ништо, тоа се луѓе кои го прекршиле законот и за тоа треба да си ги сносат последиците.Хаха, така лесно ќе прерипаш преку фактот дека клучен министер во владата, на камера се снимаше заедно со војници како се изживуваат врз врзани Европјани? И она не е само тепање, туку мачење и изживљавање. Види ги повредите. А какви што се настрани, може и нешто друго да им правале (има куп сведоштва, па и снимки и за тоа).
Ако сакаш да направиш паралела, прашај се зошто вакви збумарени не беа сликани поразените УЧК од Арачиново, топтан со нивните инструктори. Не ми го кажувај твоето мото - дека наведната глава сабја не ја сече.
Па ти напишав погоре, на суверена држава нема кој што да и забранува или дозволува, суверена држава не прашува никој за ништо. Еве на пример Иран, може да не ми се допаѓаат козарите и нивниот систем колку сакам, но факт е дека покажаа оти се суверена држава. Колат, бесат, тепаат... но и по цена на војна си го бранат суверенитетот и не дозволуваат никој да им кажува што да прават.