Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си, тоа го зборам и јас. Како што кажав, целото ова препукување меѓу сдсм-дпмне е само за во јавност, на пракса се една голема коалиција. И кога некој ги брани едните автоматски ги брани и двете.
Cisto da te educiram malce, za da vo idnina ne se rezilis i ne se glupiras.
Eve ti moe mislenje od sega dalecnata 2024, neposredno posle izborite. Ti lici ova na vmrovski stav?
Ete najotvoreno te prasuvam dali ocekuvas od novata Pretsedatelka i novata vladeacka garnitura deka osven vakov cist populizam i licemerie ke napravat nesto konkretno za vrakjanje na staroto ustavno ime i gonenje na vinovnicite za negovata navodno neustavna promena.
Mozi i anketa eve, cisto da go vidime raspolozenieto na clenovite, koj uste go drzi euforijata od zakletvata, pa da se posmejme po nekoj mesec godina koj kolku naiven bil i letal so umot.
Pominaja ottogas ne nekoj mesec tuku godini. Mislam redno e da se posmejme malce okolu naivnosta i letanjeto so umot na povekjeto tuka, ne mislis ti taka ?
Ne znam @Zlatikevichius dali ima moznost da ja postira pak anketata, cisto onaka da vidime togas na koj kolku mu secese umot.

Cisto da te educiram malce, za da vo idnina ne se rezilis i ne se glupiras.
Eve ti moe mislenje od sega dalecnata 2024, neposredno posle izborite. Ti lici ova na vmrovski stav?

Pominaja ottogas ne nekoj mesec tuku godini. Mislam redno e da se posmejme malce okolu naivnosta i letanjeto so umot na povekjeto tuka, ne mislis ti taka ?
Ne znam @Zlatikevichius dali ima moznost da ja postira pak anketata, cisto onaka da vidime togas na koj kolku mu secese umot.
IMG_8017.jpeg

Ја имам гласано Не Знам само за да ги видам резултатите, дури ги немав читано другите опции.

Прегледај го приврзокот 478105

Ја имам гласано Не Знам само за да ги видам резултатите, дури ги немав читано другите опции.
Zosto bi gi gledal rezultatite bez da gi procitas opciite ? :cautious:
Bilo kako bilo, ete sega slobodno vidi gi opciite i koj za so glasal togas, koj letal so umot. I uste pobitno, dali Jas kako dokazan vmrovec spored tebe i tamu nekoj, aj da ne gi spomnuvam, mi lici vakov stav da imam ?

Bilo kako bilo, ete sega slobodno vidi gi opciite i koj za so glasal togas, koj letal so umot. I uste pobitno, dali Jas kako dokazan vmrovec spored tebe i tamu nekoj, aj da ne gi spomnuvam, mi lici vakov stav da imam ?
Се зависи од тоа на која нога си станат и дали денот ти почнал со цигарка. Еве денес не си во кондиција.

Браво владе, голем визионер си бил.
Како ти што знаеш да утепаш дискусија никој не знае.
Имаше конкретен предлог и конкретно покажување на вистинско лице на дрпне и ти на темата за контроверзно дрндање , дрндаше за бг пасошите и сега пак дефокусираш со обичниот човек, левичари, куртони, име, анкети, а не за овие за кои и врапците знаат дека немаат никаков капацитет освен за тендери, вработувања и се што оди во тој контекс како и есдеес.

Се зависи од тоа на која нога си станат и дали денот ти почнал со цигарка. Еве денес не си во кондиција.
Znaci spored tebe vo zavisnost od toa na koja noga sum stanal zavisi dali sum vmrovec ili ne ? Kako be ednas ne mi se pogodi da stanam i sarenokurtonsko levicarski stavoj da imam ? :cautious:
P.s drug pat pred da resis da jadis gomna za nekoj, domasnata prvo zavrsisi ja ;)

Znaci spored tebe vo zavisnost od toa na koja noga sum stanal zavisi dali sum vmrovec ili ne ? Kako be ednas ne mi se pogodi da stanam i sarenokurtonsko levicarski stavoj da imam ? :cautious:
P.s drug pat pred da resis da jadis gomna za nekoj, domasnata prvo zavrsisi ja ;)
Јас не го сменив ставот со ова што го кажа. Пак сум на мислење дека си обичен штабски провокатор тука. Досадно ти е и на секоја тема што е чувствителна си контра бидејќи ти е убаво да си во центарот на вниманието.
Инаку не сум левичар ниту шаренокуртонец, ако мислиш така повели докажи гледам имаш слободно време да бараш стари постови.

Браво владе, голем визионер си бил.
Како ти што знаеш да утепаш дискусија никој не знае.
Имаше конкретен предлог и конкретно покажување на вистинско лице на дрпне и ти на темата за контроверзно дрндање , дрндаше за бг пасошите и сега пак дефокусираш со обичниот човек, левичари, куртони, име, анкети, а не за овие за кои и врапците знаат дека немаат никаков капацитет освен за тендери, вработувања и се што оди во тој контекс како и еседеес.
To mi e rabota, sekoja sarenokurtonska ideja da ja defokusiram i da ja secam vkoren, samo i samo da ve dupcam vas sarenokurtoncite da ne dojdite do izraz :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Јас не го сменив ставот со ова што го кажа. Пак сум на мислење дека си обичен штабски провокатор тука. Досадно ти е и на секоја тема што е чувствителна си контра бидејќи ти е убаво да си во центарот на вниманието.
Инаку не сум левичар ниту шаренокуртонец, ако мислиш така повели докажи гледам имаш слободно време да бараш стари постови.
Istoto de, i jas te smetam za sarenokurtonsko gomno bez razlika ti so tvrdis poinaku. Sto ima da baram dokazi, pobaraj si ti da demantiras deka ne si. Gledas jas kako si pobarav.
Se dottogas si sarenokurtonsko gomno :toe:

I kaj Rumen Radev ke odam ako treba, na saren kurton raka ne pustam.
Да имаше модератор до сега 100 пати ќе те банираше за глупирање.
Дискутираме за предлог законот што дрпне не го гласаше иначе.

Не се губи, бугарско државјанство не те прави бугарин.

Уште пострашно нешто те прави. Директно оружје користено против роднините што си ги заебал за еден Пасат.

Back
На врв Bottom