Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.742
- Поени од реакции
- 6.168
Најверојатно Алегри, Таре и Фурлани ќе летаат на крајот од сезонава а Кардинале ќе му дадел одврзани раце на Ибра да го води Милан следната сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лајк за првото прашалник за второто.Најверојатно Алегри, Таре и Фурлани ќе летаат на крајот од сезонава а Кардинале ќе му дадел одврзани раце на Ибра да го води Милан следната сезона.
Најверојатно Кардинале ќе го стави тенисерот на местото на Фурлани како извршен директор, Ибра како спортски директор а за тренер ќе видиме.Лајк за првото прашалник за второто.
Малдини е господ бог за менаџмент у споредба со Ибра.
Ниту со две победи гаргамел никако не смее да остане следната сезона.Дури не поминат следниве 2 кола не правете си џабе филмови. Особено ако со 2 победи ги завршат не гледаме промени туку нов џокер.
Ама се ова е твоја желба. Мене ми е желба да дојде Луис Енрике или еве барем Клоп.Ниту со две победи гаргамел никако не смее да остане следната сезона.
Ако е потребно и цел менаџмент да се смени за да го тргнат Алегри нека мењаат се од корен.
Милан едноставно не може да си дозволи уште една сезона со Алегри.Ама се ова е твоја желба. Мене ми е желба да дојде Луис Енрике или еве барем Клоп.
Реалноста за жал е дека ќе дојде Делио Роси.
Ќе се молам во твое име.Милан едноставно не може да си дозволи уште една сезона со Алегри.
Го упропасти тимот немаат никаква игра и идентитет, знак прашање е дали ќе обезбедат топ 4, нема развиток на играчите и тие неколку саглам што беа ги упропасти и им ја намали вредноста, имаат очајна игра и очобол се за гледање што ги прави навивачите екстремно незадоволни.
За доброто на овој тим Алегри мора да си оди.
#AllegriOut