Фан клуб - РК Вардар

Секој фан на Вардар треба да се срами од бруката приредена од Козарот Миленко наменета кон Каролина Гочева. Дегунтантно, мизерно, антимакедонски. Козарот да чува кози, не да биде во Вардар!

A od koga si ti decko fan na vardar(2017/2019) ?ajde brkaj rabota,poveke ti odgovara klub kako alkaloid/metalurg .
Da se razbereme i mene mi cue za Milenko ,svinja debela,ama vakvi likovi LGBTQ stk se sramele ,ti se fanovi od tipot ,fan sum dur igrame u liga sampioni i koga sme prvi,koga e tesko navivam za Real i Barca .Se sramele a pesnata na zapad,ja peeme nad 20-25 godini .
Секој фан на Вардар треба да се срами од бруката приредена од Козарот Миленко наменета кон Каролина Гочева. Дегунтантно, мизерно, антимакедонски. Козарот да чува кози, не да биде во Варда

Последно уредено:
https://www.gol.mk/rakomet/padna-dogovor-regionalnata-rakometna-liga-stana-realnost

Малку нејасно е за тоа од кога би стартувало ова знаејќи дека пред месец дена во Скопје договорија само некои мини турнирчиња.
Најавија дека почетокот се одлага за наредната сезона. До тогаш треба да се дефинираат многу работи во врска со лигава.

Уште не ми е јасно кој е бенефитот за македонските екипи од овој проект? Го читав и интервјуто со Ројевиќ на гол.мк, на Охрид тренерот, и он смета дека ова не треба да се игра.
Автоматски споено мислење:

РК Вардар 1961 на овој состанок беше претставуван од Оперативниот директор-Андрија Нунев, при што беа искажани клупските ставови околу регионалното натпреварување и воедно го потврдивме нашето учество во натпреварувањето. Ова значи дека во наредната сезона РК Вардар 1961 ќе биде дел и ќе се натпреварува на четири фронта.
Инаку, според објавата на Вардар на Инстаграм, оваа лига ќе се игра од следната година.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom