Пророкот
Ќе ме биде...
Има една едноставна финта како да напишиш шиптаp на форумов...ај нека ти текни како![]()
Копи/пејст?....

шиптаp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има една едноставна финта како да напишиш шиптаp на форумов...ај нека ти текни како![]()

Копи/пејст?....
шиптаp

Него што ке ми реплицираш на овој мое погоре напишано?Драги мои сограѓани, навистина не знам со каков памет во 2026 година мислите дека можете да си играте со народ од 8 милиони луѓе, плус уште 10 милиони во дијаспората, зад кои стојат две држави и силната поддршка од Америка?
Ако не успеавте да го направите тоа во деведесеттите години — кога Албанија се соочуваше со граѓански немири, а Косово имаше свои огромни проблеми — навистина е наивно да се обидувате денес.
Затоа, мои добри сограѓани, во ваш најдобар интерес е да изградите соживот и да покажете искрена почит кон Албанците.
![]()
Pa ti kazuev be. Taa e nasha gordost, organizacija prifatena od najciviliziranite drzavi vo svetot.Него што ке ми реплицираш на овој мое погоре напишано?
Нене, збори ми за Липкофску терористичку хаварију, нож по грб, Карпалак, Вејце,Смилкофско.Pa ti kazuev be. Taa e nasha gordost, organizacija prifatena od najciviliziranite drzavi vo svetot.
Britania, Germania, USA, Italia etc.
Zasto ne dadovte da se uci na Albanski 1994 koga se otvori Tetovskiot Univerzitet, zasto ne dadovte da se upotrebuva znameto na Albancite 1997 koga ubivte 3 vo Gostivar.Нене, збори ми за Липкофску терористичку хаварију, нож по грб, Карпалак, Вејце,Смилкофско.
Какфа е тај гордост жити педофил на кој му се клањаш.
Moi ne tolku dragi sogragani, so zaglavivte kaj blace, neli nema granica i ziveete vo ilirida hahahahaДраги мои сограѓани, навистина не знам со каков памет во 2026 година мислите дека можете да си играте со народ од 8 милиони луѓе, плус уште 10 милиони во дијаспората, зад кои стојат две држави и силната поддршка од Америка?
Ако не успеавте да го направите тоа во деведесеттите години — кога Албанија се соочуваше со граѓански немири, а Косово имаше свои огромни проблеми — навистина е наивно да се обидувате денес.
Затоа, мои добри сограѓани, во ваш најдобар интерес е да изградите соживот и да покажете искрена почит кон Албанците.
![]()
jas osuduvamubivanje na civili vo vojna.Нене, збори ми за Липкофску терористичку хаварију, нож по грб, Карпалак, Вејце,Смилкофско.
Какфа е тај гордост жити педофил на кој му се клањаш.
Затој што овој е Македонија!Zasto ne dadovte da se uci na Albanski 1994 koga se otvori Tetovskiot Univerzitet, zasto ne dadovte da se upotrebuva znameto na Albancite 1997 koga ubivte 3 vo Gostivar.
Zasto trebase na sila da gi zememe ovie prava 2001, i pak den deneska ne ja naucivte lekcijata. Pa posle pak ke placite, ama daj civilizirano da probame. Posle ebenje nema kaenje
patarina e druzhe.. kako vie zaglavuvate vo Skopska patarinaMoi ne tolku dragi sogragani, so zaglavivte kaj blace, neli nema granica i ziveete vo ilirida hahahaha

УЧК и сите нејзини елементи се прогласени за терористичка организација во сите овие државиPa ti kazuev be. Taa e nasha gordost, organizacija prifatena od najciviliziranite drzavi vo svetot.

Во 90ти години што не сторивме? Немаше војна мирно беше, а Косово тогаш не беше држава туку беше дел од СРЈ конкретно Србија. Истото ова го правевте и 81ва и тоа на Косово. И ако мислиш нешто за војна или бил што поврзано со тоа не заборавај дека и вие си имавте мака од УЧК затоа што и меѓу вас има некои со повисоки вредности. Што се обидуваме ние денес во 21век? Да полагате на албански правосуден можи единствено во Албанија и во Косово затоа што таму тоа е јазик кој се користи во правосудството, а во Македонија во правосудниот систем се користи исклучиво македонскиот јазик и неговото писмо. Не стојат америте позади вас туку Турција затоа што сте биле, а ќе бидете и во иднина нивни слуги.Драги мои сограѓани, навистина не знам со каков памет во 2026 година мислите дека можете да си играте со народ од 8 милиони луѓе, плус уште 10 милиони во дијаспората, зад кои стојат две држави и силната поддршка од Америка?
![]()
Станавте борци за човекови права во Јуни, а до тогаш бевте терористи за меѓународната заедница. Знамето во Гостивар беше против устав и закон на оваа држава и си добивте тоа што требаше во тој момент.Zasto ne dadovte da se uci na Albanski 1994 koga se otvori Tetovskiot Univerzitet, zasto ne dadovte da se upotrebuva znameto na Albancite 1997 koga ubivte 3 vo Gostivar.
Zasto trebase na sila da gi zememe ovie prava 2001, i pak den deneska ne ja naucivte lekcijata. Pa posle pak ke placite, ama daj civilizirano da probame. Posle ebenje nema kaenje
Kako izgleda eve primer e da go ostavite primer najdobriot klub vo Makedonija da bide shampion na drzavata. Ova e eden primer.А како треба да изгледа „искрена почит„ кон твоите сонародници/соплеменици, кога истата таа почит не ја правите и кон своте сограѓани Македонци?
Или просто кажано, за да разбереш, како изгледа она кое не знаеш како изгледа?
Mirno za tebe, no ne za albancite.УЧК и сите нејзини елементи се прогласени за терористичка организација во сите овие држави
Автоматски споено мислење:
Во 90ти години што не сторивме? Немаше војна мирно беше, а Косово тогаш не беше држава туку беше дел од СРЈ конкретно Србија. Истото ова го правевте и 81ва и тоа на Косово. И ако мислиш нешто за војна или бил што поврзано со тоа не заборавај дека и вие си имавте мака од УЧК затоа што и меѓу вас има некои со повисоки вредности. Што се обидуваме ние денес во 21век? Да полагате на албански правосуден можи единствено во Албанија и во Косово затоа што таму тоа е јазик кој се користи во правосудството, а во Македонија во правосудниот систем се користи исклучиво македонскиот јазик и неговото писмо. Не стојат америте позади вас туку Турција затоа што сте биле, а ќе бидете и во иднина нивни слуги.
Автоматски споено мислење:
Станавте борци за човекови права во Јуни, а до тогаш бевте терористи за меѓународната заедница. Знамето во Гостивар беше против устав и закон на оваа држава и си добивте тоа што требаше во тој момент.
Трипаат каурите.Pa ti kazuev be. Taa e nasha gordost, organizacija prifatena od najciviliziranite drzavi vo svetot.