ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има извештај од брат$кото дерби или не ви се стваат слики од 43 луѓе на трибина од двете групи заедно.

Повеќе бевте на форум кога Комити беа 30 души во Битола него на братско дерби..
Прегледај го приврзокот 477928
А решавачка утакмица им беше за опстанок :D
Уште појако ради братскиот Тиквеш, изгубија шанса да се борат за директен опстанок. Чесно и поштено.
Една кола и еден пајтон од конзулска Битола тргнале :D
Можел и под земја да се пикне тој што сликал, поубав агол да фати :D

А решавачка утакмица им беше за опстанок :D
Уште појако ради братскиот Тиквеш, изгубија шанса да се борат за директен опстанок. Чесно и поштено.
Една кола и еден пајтон од конзулска Битола тргнале :D
Можел и под земја да се пикне тој што сликал, поубав агол да фати :D
Sto ocekuvase deka 1500 dusi ke ima ? Pa 5 konji po 2ca tolku e 10 dusi.

Некој да ми кажувал дека ќе се крене ваква фама за навивачка песна која се пее 20-30 години во Македонија немаше да поверувам. Ај новинариве паднати на глава, ама Чкембари да се осеќаат толку загрозено и навредено чудо…
Не дај боже да ја слушнат новинариве песната на Чкембари “да даде Господ да се врати 1963та и цело Скопје да се сруши” во затвор ќе ве стават.
П.с може немаше да се осеќаат толку навредено Битолчани ако им ја испееа
“И да ми ја понудат
Каролина Горчева
Не би ја е*ел јас
К*рва е Битолска” :icon_mrgr:

29 коло, Осогово - брегалница

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…

“И да ми ја понудат
Каролина Горчева
Не би ја е*ел јас
Ова е веќе тема за пообемно новинарско истражување затоа што е доста експлицитна со примитивни стихови, полно контрадикторност....Имено Комитите во претходната и веќе многу актуелната песна се повикуваат да тргнат од Скопје дур до Битола, за да имаат сексуална интеракција со дотичната Каролина, за веќе во друга песна да се предомислат и категорично да одбијат да имаат блиска интимност со дотичната поради, би рекол неосновани сомнежи дека е сексуална работничка со локација во Битола....Многу контрадикторно, контроверзно и нелогично. Јас би свикал една панел дискусија емитувана на националниот сервис, со нашата врвна новинарска фела , интелектуалците, ,амбасадори,друштво на писатели... не би ги изоставил ниту инфлуенсерите, се разбора со надзор од ЕУ, се со една цел ,да се стави крај на овие небулози кои ја брануваат нашата јавност во оваа наша оаза.

29 коло, Осогово - брегалница

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…
На страна цела ситуација со загинатите деца.
Осогово им го донесе првото место, инаку кур мој што ќе влезеа во прва лига.
Им ја пушти утаимицава и уште поважно им скина 2 бода на Шкендија Арачиново пред некое коло.
Дно дна, секое коло се' повеќе изненадуваат.

Некој да ми кажувал дека ќе се крене ваква фама за навивачка песна која се пее 20-30 години во Македонија немаше да поверувам. Ај новинариве паднати на глава, ама Чкембари да се осеќаат толку загрозено и навредено чудо…
Не дај боже да ја слушнат новинариве песната на Чкембари “да даде Господ да се врати 1963та и цело Скопје да се сруши” во затвор ќе ве стават.
П.с може немаше да се осеќаат толку навредено Битолчани ако им ја испееа
“И да ми ја понудат
Каролина Горчева
Не би ја е*ел јас
На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.
Многу скопски к*рви ебав јас
Една е и Соња Тарчуловска
Кажи Соња колку пари бараш ти
Да те еб*т сите Чкембари.

Back
На врв Bottom