Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фото извештај од Струга дали ќе има и зошто не?Ќе има извештај од брат$кото дерби или не ви се стваат слики од 43 луѓе на трибина од двете групи заедно.
Петок + забрана... мислам дека и сами знаете како е у Струга за гостување на фудбал.Фото извештај од Струга дали ќе има и зошто не?
okТака е , додека се надеваа сите дека нема да остане ПЕТОК и дека ќе може гостувањето да биде дозволено масовно.
Битно тој да искоментира...Така е , додека се надеваа сите дека нема да остане ПЕТОК и дека ќе може гостувањето да биде дозволено масовно.
А решавачка утакмица им беше за опстанокПовеќе бевте на форум кога Комити беа 30 души во Битола него на братско дерби..
Прегледај го приврзокот 477928

Sto ocekuvase deka 1500 dusi ke ima ? Pa 5 konji po 2ca tolku e 10 dusi.А решавачка утакмица им беше за опстанок
Уште појако ради братскиот Тиквеш, изгубија шанса да се борат за директен опстанок. Чесно и поштено.
Една кола и еден пајтон од конзулска Битола тргнале
Можел и под земја да се пикне тој што сликал, поубав агол да фати![]()
Ова е веќе тема за пообемно новинарско истражување затоа што е доста експлицитна со примитивни стихови, полно контрадикторност....Имено Комитите во претходната и веќе многу актуелната песна се повикуваат да тргнат од Скопје дур до Битола, за да имаат сексуална интеракција со дотичната Каролина, за веќе во друга песна да се предомислат и категорично да одбијат да имаат блиска интимност со дотичната поради, би рекол неосновани сомнежи дека е сексуална работничка со локација во Битола....Многу контрадикторно, контроверзно и нелогично. Јас би свикал една панел дискусија емитувана на националниот сервис, со нашата врвна новинарска фела , интелектуалците, ,амбасадори,друштво на писатели... не би ги изоставил ниту инфлуенсерите, се разбора со надзор од ЕУ, се со една цел ,да се стави крај на овие небулози кои ја брануваат нашата јавност во оваа наша оаза.“И да ми ја понудат
Каролина Горчева
Не би ја е*ел јас
К*рва е Битолска”![]()
На страна цела ситуација со загинатите деца.Osogovo-bregalnica
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
29 коло, Осогово - брегалница
Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…
На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.Некој да ми кажувал дека ќе се крене ваква фама за навивачка песна која се пее 20-30 години во Македонија немаше да поверувам. Ај новинариве паднати на глава, ама Чкембари да се осеќаат толку загрозено и навредено чудо…
Не дај боже да ја слушнат новинариве песната на Чкембари “да даде Господ да се врати 1963та и цело Скопје да се сруши” во затвор ќе ве стават.
П.с може немаше да се осеќаат толку навредено Битолчани ако им ја испееа
“И да ми ја понудат
Каролина Горчева
Не би ја е*ел јас
К*рва е Битолска”![]()