vasicot
Soli contra omnes
daтуку Хекбер останва
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daтуку Хекбер останва
sportskadimenzija.mk
Најверојатно нема да остани со доаѓањето на Лино, ќе се носи најверојатно хрватско крило надежно.Ама то е, ајде за убо да е, туку Хекбер останва? Не знам шо договор има, да не беше 1+1?
najverojtno ko bevme pred nekoj den hagbart krena raka na prasanjeto koj ostanva slednata sezona ili koj ima dogovor za slednata sezonaНајверојатно нема да остани со доаѓањето на Лино, ќе се носи најверојатно хрватско крило надежно.
Најверојатно Лино побарал список од сите кои се под договор и нови донесени играчи, и најверојатно ќе можи кој сака да го пречкрта... Ај ќе видиме.najverojtno ko bevme pred nekoj den hagbart krena raka na prasanjeto koj ostanva slednata sezona ili koj ima dogovor za slednata sezona

Ви се чудам на појќето овде.На Боре децата уште се под импресии од доаѓањето на старио во Битола.
3 страни испишаја за Пелистер и Лино...
Седница на влада ќе свикат утре, ќе свртат уште 5 спонзори овие дена во паника.![]()
Прав си, ама тие ја преминаја границата на овај форум а мачкан му е газо партиски до максимум.Ви се чудам на појќето овде.
Шо ги читате, шо му враќате, шо му давате до значење, навистина не ми е јасно.
Ко небаре е важно шо ќе напишат за нас ликој ко Кано, шо соли памет за ракомет од прекуокеанските земји, Симев шо се ќези ко недокаквакан на секој пост и слични легенди кои изникнаа на овај форум како печурки по дожд. со единствена цел да провоцираат по темите за ракомет.
На времето имаше многу солидна дискусија, издржани мислење, во темите за репката, за ЛШ, сеа освен онај квази експерто од епархијата, сам шо си пиши и шо си одговара пиле не пеј на тие теми.
До то дереџе го дојсоја форумот спамерите и незналиците, шо глумат ракометни експерти и сезнајковци.
Баталете ги таму, нека си живеат во сопствено создадениот свет дека се најдобрите ракометни ултраси, познавачи на ракометот, верни ракометни навивачи и слично, а реалноста и бројките на нивната трибина сите изминати сезони е сосема различна и поразителна.
Треба да си гледаме во нашиот двор, и ништо да не не интересира шо прат другите.
Само така ќе напрајме нешто со клубот.
Не е точно, финансиската хигиена во кошарката е на ниво. Таму има проблем со скаутингот на странските играчи. Марјан Илиевски ги зема од око и сите се во неговата агенција и само за профит.[Off-topic] Не знам дали имаме под-форум од кошарката, па зато тука ќе пишам, не знам колку и како е точно ама кошаркариве наши 5 месеци се без плата остаени!
Сметката на КК Пелистер 3 пати неше блокирана во изминатите 2 години, уште кога Аце влезе во кошаркара се знаеше колку е сатот и дека е само за перење пари[Off-topic] Не знам дали имаме под-форум од кошарката, па зато тука ќе пишам, не знам колку и како е точно ама кошаркариве наши 5 месеци се без плата остаени!