K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    597
Не заебавај, Чимаев досаден? :icon_mrgr:
Досаден е со ground game
.....

Интересна карта иначе. Искрено претходнава година приметив дека доста сум изгубил на кунтинуитет со хајпања и пратење на карти, али ова е прва карта која ми разгори повторно оган.
Сите фаци се топ ноџ, освен оној кловнон Хокит кој прави некоја тешка глуперда од фејк карактер.
Па досадни беа повеќе од борбите - може затоа

Хокит е ретард, Илија му се пушти да се покаже :icon_lol:

Хамзат-Стрикланд
Илија Гејчи
Махачев-Гери

Овие ќе се интересни според мене

Досаден е со ground game

Па досадни беа повеќе од борбите - може затоа

Хокит е ретард, Илија му се пушти да се покаже :icon_lol:

Хамзат-Стрикланд
Илија Гејчи
Махачев-Гери

Овие ќе се интересни според мене
Wow no Chama?
Перера дефинитивно најинтересна после Илија и Гејџи.

А Махачев и Гери не знам од кај ги изваде :LOL: Не се ни букирани.

Она копилето ретардирано ме напна вчера на прес. Требаше Чама да го патосира и да го прати во светот на бајките. Одамна не сум видел толку нехаризматично гомно од човече.

Рима за глуви беше тоа

Е што сакам црнецов да го нокаутира..
Автоматски споено мислење:

Wow no Chama?
Перера дефинитивно најинтересна после Илија и Гејџи.

А Махачев и Гери не знам од кај ги изваде :LOL: Не се ни букирани.
Французинот ќе го збрца у око со кебапите :D

Иначе Илија ако го нокатира Гејчи му останува само Арман и нема бегање од суперборбата со Ислам

За валтервејт веројатно таа ќе биде, ќе ја објават кај и да е

Последно уредено:
Ццц и овој Стрикланд не знае да искористи момент и да го изрока со удари во тело

Чимаев катастрофа е до сега

Не гледав ништо од фајтот , немав време.
Само исходот го видов и не можам да кажам дека е огромно изненадување. Имаше УФЦ аналитичари по инстаграм што кажуваа дека Стрикленд и неговиот wrestling не се баш за потценување. Е сеа треба да погледнам убаво на кој начин го добил , статистика не можам да најдам утрово. Но ако некој можеше против рвачот и џихадист Камзат , тоа е Шон.
Мило ми е баш шо го врати појасот , многу тешко детство имал и се има отворено и во подкасти за тоа. Многу океј лик и искрен , нема везе шо личи како да е некој гомнојадец без респект кон никого.

Не ги можам ни двајцата, ама поголем мерак ми направи не толку победата на Шон, туку поразот на дечково од Сарај. Редно беше копуков кој само урла како да излегол од пештера да биде малце запушен. И секако убаво е кога ќе им се сруши митот за ебеното борење, више очобол фативме со тоа срање.

Чимаев не беше спремен друштво.
Овој не е истиот Чимаев како против ДДП, се истиши уште на крајот на прва рунда.

Не можат козојебциве да доминираат ако не им легне со борење од старт.

Јас мислев дека уште во втора рунда Стрикланд ќе го завшри некако, али издржаа и двајцата до последно.

Чимаев не беше спремен друштво.
Овој не е истиот Чимаев како против ДДП, се истиши уште на крајот на прва рунда.

Не можат козојебциве да доминираат ако не им легне со борење од старт.

Јас мислев дека уште во втора рунда Стрикланд ќе го завшри некако, али издржаа и двајцата до последно.
ДДП и Стрикланд имаа огромна разлика во тоа колку отпор му пружија на Хамзат. Ептен се умори, како што велиш, уште на крајот од првата рунда. Стрикланд после борбата, во муабет со Алекс, кажа дека рамото му е истегнато бидејќи вежбал со него. Можеби затоа не беше толку разновиден при давање удари, можеби само џеб фрлаше за да одржи дистанца и да си овозможи сигурност од тејкдаун.
Она копилето ретардирано ме напна вчера на прес. Требаше Чама да го патосира и да го прати во светот на бајките. Одамна не сум видел толку нехаризматично гомно од човече.
Џош докажа дека е легенда. Што сака може да збори сега. А на крај, кога го избркаа од сцена, баш јака смешка му кажа на Топурија во врска со жена му :)

ДДП и Стрикланд имаа огромна разлика во тоа колку отпор му пружија на Хамзат. Ептен се умори, како што велиш, уште на крајот од првата рунда. Стрикланд после борбата, во муабет со Алекс, кажа дека рамото му е истегнато бидејќи вежбал со него. Можеби затоа не беше толку разновиден при давање удари, можеби само џеб фрлаше за да одржи дистанца и да си овозможи сигурност од тејкдаун.

Џош докажа дека е легенда. Што сака може да збори сега. А на крај, кога го избркаа од сцена, баш јака смешка му кажа на Топурија во врска со жена му :)

Хокит е industry plant не само во утепаната тешка категорија, туку и општо во цел УФЦ.
Намерно сакаат да направат име од некој што тропа глупости, но не го прави овој тоа добро како Сонен или Конор.

Ужасен е ликот, значи дно дна. Јас се осеќам глупаво дури што го слушам. Една реченица не знае да ја осмисли, а да биди во исто време и ентертејнинг и да има смисла.

Барем да смислел некој подобар карактер... Што е она што го носи, во што ли се преправа, знае ли некој? Бејзбол ракавици ли се она и наметка од Гаргамел?

Back
На врв Bottom