Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Стојанче не е директен убиец и тоа е фактуелна состојба.
Е дегенерик што нечовечки ја тепал жената и своето дете, и ете ја навел до лудило. Ајде еве ќе повториме уште еден пат зошто модерно време, вниманието на сите им е смалено
Фактуелната состојба е дека без неговото насилство ова немаше да се случи. И толку.
Da vozis so 100km/h ili kolku bese niz naseleno mesto e daleku od nebreznost.
Ок се согласувам, ама сфаќате ли дека нема поента тоа што го зборите? Разликата е во тоа што овој ја уби Фросина во секунда, а овој другиот со години ја малтретирал Ивана. Што не значи дека убиството на Васил има помала тежина, апсолутно не. Ама тука збориме за Стојанче.

Фактуелната состојба е дека без неговото насилство ова немаше да се случи. И толку.

Ок се согласувам, ама сфаќате ли дека нема поента тоа што го зборите? Разликата е во тоа што овој ја уби Фросина во секунда, а овој другиот со години ја малтретирал Ивана. Што не значи дека убиството на Васил има помала тежина, апсолутно не. Ама тука збориме за Стојанче.
Не се споредуваше делото на Васил со она на Стојанче туку реакцијата во судницата.
Која е ирелевантна освен за драма ефект. На кој му е реално гајле за ова не разбирам.

Odamna bese, mozi imam zaboraveno. Zosto se frli, daj potsetime.
Kako be mostot na ljubovta ne go znajs, a vaka gradsko dete. Jas dete od selo go znam, a ti ne . Hmmm :cautious:
Ленски мост е за вас селаните, а не за нас градските. Проблеми со дрога.

@мкд владе, на различна фрекфенција сме. Да се согласиме дека не се согласуваме. Немам што да додадам.
Najpametno (y)
Автоматски споено мислење:

Јас знам за еден мост на љубовта, а тој е Ленски мост.
Ubo ti rece cholka, na toj nad bair mislam i toj e mostot na ljubovta. Ovoj lenski most ako ne se lazam na zaljubenite bese ili taka nesto.
A znaes zosto taka go vikaat ?
P.s izgleda za druga zborame, nebitno, oddamna bese.
Автоматски споено мислење:

Voopsto ama voopsto ne mi bese poentata sporedba da pravam tuku cisto tehnikalija.
Svesno da vozis so 100 km/h niz naseleni mesto e se samo ne nebreznost.
So novite zakoni na lice mesto ke go soberat i toj so vozi i kolata. Isto i za alkohol ako imas nad 1.50 ili 1.75 sega ne sum siguren bas.

Последно уредено:
norge.jpg
Бара куќен притвор сиротиот. Моментално мајка му и ова копилето се најомразени личности во Норвешка. Ова значи модерна држава без попуст за ниту еден човек без разлика дали е богат или сиромав.

Според западнава дудлачаана на форумов не ни мислев дека вакво нешто е возможно во Норвешка. Таму све функционирало а ние сме биле утепаните.

Според западнава дудлачаана на форумов не ни мислев дека вакво нешто е возможно во Норвешка. Таму све функционирало а ние сме биле утепаните.
Ронка секаде има вакви будали ама ти изгледа се информираш од бебовци по Х. Овај нема никаква кралска титула и е најобично копиле кое веројатно ќе скапи во затвор на добри 10 годинки, а можи и повеќе.

Ронка секаде има вакви будали ама ти изгледа се информираш од бебовци по Х. Овај нема никаква кралска титула и е најобично копиле кое веројатно ќе скапи во затвор на добри 10 годинки, а можи и повеќе.

Продужи да се клањаш на епштајновци :kafence:

Back
На врв Bottom