Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
prasanja koj me macat od sabajle
zosto nema najava za mecot so butel denes koj se igra od 17:30 ?

Confused Thinking GIF by Pudgy Memez

Арно отворија форум да му текни :D

1778243645983.png

Знам дека читат овде. Нека си соберат парталите и да ги нема со време и на мирен начин оти следна сезона бетер од ова ќе е па ќе треба цела сала да му кара и да ги плука.

Ove gnasite od Sutka uste pisat za nas,koj kur mu go imame nabieno u gz vo ovie tri godini so uste gi boli,ama kolku poke mrdat tolku poke mu vlegva.
Се е мрднато кај нив од еден до последен, страшни комплекси се во прашање

Attachments

• Screenshot 2026-05-08 194018.jpg
    Screenshot 2026-05-08 194018.jpg
    83,7 KB · Прегледи: 114
Тепавмеееееее :vozbud::vozbud:

Поразот од Вардар е веќе минато, се враќаме на победничките патеки.....

Грам срам да се немало бе, на кој му излегват во преден план со овај меч, на Бутел ? Ние играме Европа па ја форсираме на брзина лигата?
Цццц, ситуацијата веќе забегва од контрола....

Пола естаблишмент од владата и сите ваквите како козарот забегани ликој, излегоја како печурки после вчерашниот пораз на социјалните мрежи.

И после не биле комплекси од Пелистер. :cool:

Ама тое ко имаме аматери во управа, ќе се палат како мајмуни вакви нус појави на победа против системски распаднат ривал.

Ќе помини ова луда доба уште сезона/две и ќе се нормализират состојбите во сите спортој.
Е тогаш ние ќе дупиме и то јако и кај едните и кај другите ракометни партиски испостави.

Дотогаш без многу помпа и со ладни глави да се напрај ресет во клубот и полека да се спрема екипа шо за 2-3 сезони ќе ја врати титулата во Битола.

Само едно име знам!

Пола естаблишмент од владата и сите ваквите како козарот забегани ликој, излегоја како печурки после вчерашниот пораз на социјалните мрежи.

И после не биле комплекси од Пелистер. :cool:

Ама тое ко имаме аматери во управа, ќе се палат како мајмуни вакви нус појави на победа против системски распаднат ривал.

Ќе помини ова луда доба уште сезона/две и ќе се нормализират состојбите во сите спортој.
Е тогаш ние ќе дупиме и то јако и кај едните и кај другите ракометни партиски испостави.

Дотогаш без многу помпа и со ладни глави да се напрај ресет во клубот и полека да се спрема екипа шо за 2-3 сезони ќе ја врати титулата во Битола.

Само едно име знам!
Во кампањата на ВМРО-ДПМНЕ му беше дека ќе го вратат Вардар на "старите шампионски стази" . Ова ти го кажвам од прва рака. Тераа ваква кампања. Неловски, Ивица Томовски, Орце, Тимчо, Стефан Богоевски...
Ама не се тие виновни, виновни се нашите кои со прст не мрднуваат за Битола. И гарантирам дека вчера беа меѓу скопскиве министри седнати таму.

Back
На врв Bottom