Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Не знае ни ВИ да користи како треба а виси на компјутер и ит форумот.
Ставил италијански фанови на Олимпико со Грацие Роки. Овие повеќе личат на лацијали отколку интераши.

Еве ти ВИ после натпреварот со Верона :

1000032229.jpg

Не знае ни ВИ да користи како треба а виси на компјутер и ит форумот.
Ставил италијански фанови на Олимпико со Грацие Роки. Овие повеќе личат на лацијали отколку интераши.

Еве ти ВИ после натпреварот со Верона :

Прегледај го приврзокот 476846

А ти како процени дека јас сум ја правел сликата, може ја правел некој шинтераш? :toe:

Прашај си го ВИ-то може ќе ти најде извор штом си толку опседнат со ВИ.

На Рома ептен им легна оној Мален. Гледам дека и за 25 мил. можат да го купат. Топ зделка.

На Рома ептен им легна оној Мален. Гледам дека и за 25 мил. можат да го купат. Топ зделка.
Ја го гледам секоја утакмица и неможам да си поверувам дека е толку многу јак и дека толку добро ни легна или пак бев оболен од гледање на Довбик и Фергусон претходно, па овој сега ми се чини како Р9
Автоматски споено мислење:

daboda ti cestitame i nie LS na kraj na sezona ;)
Многу сакам да фатиме ЛШ на сметка на Милан ради тоа што во двата дуели бевме подобри од нив, а и многу лош фудбал играат и имаат доста неизбалансиран состав кој се влече со искусни играчи и искусен тренер кој практикува мн дефанзивен фудбал, нешто налик ние со Мурињо, а и доста утакмици се провлекоа во последните минути. А и да одат во ЛШ со тој тренер и тој состав и таква филозофија купување на стари играчи што гледам и летоска ќе продолжи ( Горетска итн) нема далеку да стигнат, некој ден све тоа ќе се распадне :)

Последно уредено:
1778013817654.png

Mnogu go boli kur za milan.

Не го пратам играчов, ОК е?

Не го пратам играчов, ОК е?

Da,za 10ka u ekipa so 3 4 lideri, top e, baska musiala za zal e sklon na povredi i pretpostavuvam baraat asalna alternativa. Dobar poteg ako go zemat, za lider i da ocekues razlika da prai redovno ne, ama poentata na transferov mislam deka e radi Musiala so koj ne znaes na sto si. Za ovoj mi e mn krivo mega jak potencijal bese ama citav nekoj hronicen problem mu nasle, i lani so nas ja ripna radi povreda.

Attachments

• IMG_0983.jpeg
    IMG_0983.jpeg
    177,3 KB · Прегледи: 39
Овој Милан го продаде или ќе се враќа на лето?

Продаден е , Алегри го избрка дека доцнел на тренинзи.
Некои луѓе по фаца се гледаат какви се. Овој е од тие.

Продаден е , Алегри го избрка дека доцнел на тренинзи.
Некои луѓе по фаца се гледаат какви се. Овој е од тие.
Епа доцнел, морал да и ги врзе патиките на девојка му и да ја испрати до школо.

Back
На врв Bottom