UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Не беше пенал, поради ситуацијата, ако беше играч на Баерн ќе беше друга прича. И ја сум повеќе за Баерн, ама реално не беше пенал.

Не беше пенал, поради ситуацијата, ако беше играч на Баерн ќе беше друга прича. И ја сум повеќе за Баерн, ама реално не беше пенал.
А што е, две минути?

Ќе помини пак Баерн џабе судијава зема катарски пари

Не сакајќи од свој играч, не се важи. Тогаш и автогол не смее да важи, што кур од свој играч е.

Какво гадно педерско фациче е судијава.

и за мене ова е, до негде иако глупо, веројатно некое логично правило зошто не го викнаа да гледа ни ВАР

Ваљда ако ја напуца твој и те закачи рака, не свират пенал. Мада може некој по грешка да стрела за автогол, и со рака да се спречи, и дупло си ебан таму. Доста чудна ситуација во секој случај..

и за мене ова е, до негде иако глупо, веројатно некое логично правило зошто не го викнаа да гледа ни ВАР

Ваљда ако ја напуца твој и те закачи рака, не свират пенал. Мада може некој по грешка да стрела за автогол, и со рака да се спречи, и дупло си ебан таму. Доста чудна ситуација во секој случај..
Не, друго ќе беше ако беше у насока на гол.

Penal ne e, topkata idese u tri lepe nakaj polovina na baern i mnogu jako bese sutnata ova so var ne go sudat (da bese sut nakaj gol, penal e), mnogu retko, ama mnogu me interesira zaso mendes ne dobi vtor zut i sto vsusnost prethodno svirna sudijata. Ako nemase niso a ja ne vidiov bilo sto na povtorenata, apla osteteni baern, totalno skinati od sudijata, kaj igrac manje pa i mendes, super biten igrac za psg.

Па овај од псж е во бордот на директори на уефа или некоја слична позиција, логично е на која страна ќе се свират спорните одлуки.

Многу глуп муабет е тоа дека топката не идела накај гол. Па ако не нека ја фати жива нека ја рогне и така иде у таа насока...

Многу глуп муабет е тоа дека топката не идела накај гол. Па ако не нека ја фати жива нека ја рогне и така иде у таа насока...
Не е исто, процени судијата дека нема намера, а и каква намера би имало коа ја зарогаа за надвор, ок си е интерпретацијата, за жал, иначе ќе беше добро да му даде пенал на Баерн, ич не ги сакам ваквите вештачки тимови ко Сити и ПСЖ, ама судијата си процени добро у ситуацијва.

Бековите на ПСЖ треба да бидат голема шанса за Баерн во второ. Десно е фалично уште од старт, особено во второ кога ќе влезе Алфонсо, а на другата страна Мендеш е на милиметар до втор жолт.

Смешки полувреме, овој судијава е за суспензија

Back
На врв Bottom