Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е, две минути?Не беше пенал, поради ситуацијата, ако беше играч на Баерн ќе беше друга прича. И ја сум повеќе за Баерн, ама реално не беше пенал.
и за мене ова е, до негде иако глупо, веројатно некое логично правило зошто не го викнаа да гледа ни ВАРНе беше пенал, поради ситуацијата, ако беше играч на Баерн ќе беше друга прича. И ја сум повеќе за Баерн, ама реално не беше пенал.
Не, друго ќе беше ако беше у насока на гол.и за мене ова е, до негде иако глупо, веројатно некое логично правило зошто не го викнаа да гледа ни ВАР
Ваљда ако ја напуца твој и те закачи рака, не свират пенал. Мада може некој по грешка да стрела за автогол, и со рака да се спречи, и дупло си ебан таму. Доста чудна ситуација во секој случај..
Не е исто, процени судијата дека нема намера, а и каква намера би имало коа ја зарогаа за надвор, ок си е интерпретацијата, за жал, иначе ќе беше добро да му даде пенал на Баерн, ич не ги сакам ваквите вештачки тимови ко Сити и ПСЖ, ама судијата си процени добро у ситуацијва.Многу глуп муабет е тоа дека топката не идела накај гол. Па ако не нека ја фати жива нека ја рогне и така иде у таа насока...