Фан клуб - РК Вардар

Истиот "портал' што објави дека завршила сезоната за Малус...:pos:

Многу е 10 разлика упм

Само да не повредат некој, тоа е најбитно по мене

Na inekcii ke bide dveve Malus posle toa na raspust ide
Автоматски споено мислење:

Многу е 10 разлика упм

Само да не повредат некој, тоа е најбитно по мене
Mnogu na dusmanite.
A zasto da ne veruvame? Izgubeno e ona od sto sme se otkazale

za horiha ova treba sa se napravi kako isprakanje... na emocii ako izigra kako u najdobri denovi plus malus se e mozno... se vide vo prvo pol tamu deka se ranlivi taka vo najmala raka treba da se nadevame. od pocetok ako se napravi i pritisok od tribinite zosto da ne...

za horiha ova treba sa se napravi kako isprakanje... na emocii ako izigra kako u najdobri denovi plus malus se e mozno... se vide vo prvo pol tamu deka se ranlivi taka vo najmala raka treba da se nadevame. od pocetok ako se napravi i pritisok od tribinite zosto da ne...
Штета што нема да биде полна салата :(

Mnogu na dusmanite.
A zasto da ne veruvame? Izgubeno e ona od sto sme se otkazale
Одма ќе се примети по пристапот дали е можно чудо или не
Со оглед на тоа што Малус е во таква состојба, уште помали се шансите..
Само да не му ебат мамата и да го докрајчат, од тоа ми е највише страв

Јас мислам 5/6/7 разлика ќе ги тепаме, за повеќе ептен тешко - но ај баш да видиме..

Ја ќе влезам пореално со очекувањата. Ако играат Хориха и Малус ( и тоа ќе зависи како ќе настапат со оглед дека беа повредени) можеме да некоја победа од 3-4 разлика. Десет предност тешко се стига и против послаби екипи , не па со Монпелје. Точно дека не играа ништо посебно и дека во гости се поранливи , ама мислам дека за да ги тепаме 10 разлика треба да имаме не перфектен ден, него да летаме 60 минути на терен без ниедна грешка , а Валах да има околу 20 одбрани. Мислам дека тоа е нереално. Дај боже да одиграат така и да експлодира Јане , ама...:))) И покрај се сакам да видам инает , да покажеме дека првиот натпревар беше така само затоа што не играа Јака и Хориха.

Во секој случај, што и да бидне утре, момците најмалку што заслужија е утре салата да биде исполнета како во старите добри времиња. Доста радост ни приредија сезонава, така што редно е Скопје да им се оддолжи. Во тимот владее прилично солидна атмосфера, перфектна релација помеѓу навивачите и публиката, нешто што во моменти налик на овој би ми било во преден план во однос на резултатот. Некогаш треба да се ужива во моментот, па што ќе биде само господ знае.
Се додека се бориш јас ти верувам!

Дали има уште карти за денес? Се гледаме на утакмица се надевам дека ќе најдам карта, Напред Вардаре :3
Автоматски споено мислење:

Дали има уште карти за денес? Се гледаме на утакмица се надевам дека ќе најдам карта, Напред Вардаре :3

Back
На врв Bottom