- Член од
- 24 април 2026
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси но1 да дозволат некој друг да се рекламира на овој форум.@Energy Net Electric пиши дека сте N°2 клими во МК оти веќе имаме N°1

Јас веќе прашав.Слични и рекламиве додуша![]()

Плус компресор и алат, а можда и хилта и круна за тие париза 120.000 ќе купам 6-7 вакви дури и ќе научам перфекно да ги монтирам по толку купени
Прегледај го приврзокот 476943

И двата салони им се лепенка до тие на Гри така да и јас се сомневам во истотоНема шанси но1 да дозволат некој друг да се рекламира на овој форум.
Тоа се пак нивни луѓе.
Или можеби се истите луѓе само мењаат дрес
Нели гледаш рекламите за Гри намалија а се зголемија за Мицу.
Ако сум во право ќе биде интересно![]()

Ако бе, битно е што има нешто подобро достапно и кај нас на пазарот...И двата салони им се лепенка до тие на Гри така да и јас се сомневам во истото![]()
Sum golem fan na japobskite klimi, ama ovaa cena mi izgleda stvarno neprifatliva i neisplatliva vs zastedite vo energija, udobnosta i kvalitetot. Mozebi za koristenje 15+ godini, ama rabotite vo zivotot i vo tehnologijata se menuvaat prebrzo za covek da razmisluva taka dolgorocno pri nabvka na klima.Јас веќе прашав.
За месец дена стигнува LN35VGHZ цена 120000 денари.
Попуст нема тоа била промотивна цена.
Е јас ќе ја купам таа клима![]()
Ако ама ете гледаш на овој дечкото @dastan изгледа му се појави упсс.Ако бе, битно е што има нешто подобро достапно и кај нас на пазарот...
Јас веќе прашав.
За месец дена стигнува LN35VGHZ цена 120000 денари.
Попуст нема тоа била промотивна цена.
Е јас ќе ја купам таа клима![]()
Брат ти не само што си најубавото туку и најјакото бате тука на форумот. Ај тебе некој нешто нека ти рече или да ти избрише твоја објава.Ako ne ti se ceka
Poveli LN Mitsubishi 3.5kw
![]()
MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN35VG2W-E5 / MUZ-LN35VG2-E3 по супер цена од 99.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk